Ζώδια

10 τρόποι για να κάνεις δικό σου για πάντα τον άντρα Ταύρο!

Οι άντρες Ταύροι είναι δυναμικοί, ειλικρινείς και έξυπνοι και τους αρέσουν οι γυναίκες που είναι εξίσου δυναμικές και έξυπνες. Για να ξεκλειδώσεις την καρδιά τους θα πρέπει:

#1. Να είσαι υπομονετική καθώς και αυτοί είναι άνθρωποι της υπομονής και όχι της βιασύνης.

#2. Μην τον καταπιέσεις…ΠΟΤΕ! Οι άντρες Ταύροι δεν αντέχουν την καταπίεση και δεν μπορούν να νιώθουν ότι τους στερείς την ελευθερία τους και ότι θέλεις να τους ελέγχεις διαρκώς.

#3. Δώσε την προσοχή σου και στον σεξουαλικό τομέα γιατί και εκείνοι άλλωστε του δίνουν εξαιρετικά μεγάλη σημασία.

#4. Πρόσεξε πώς θα του φερθείς. Φέρσου έξυπνα και μην παρασύρεσαι από κανέναν.

#5. Μαγείρεψέ του! Oι άντρες Ταύροι δίνουν μεγάλη σημασία στο φαγητό και τους αρέσει όταν η σύντροφός τους τούς περιποιείται. Δεν λένε άλλωστε πως ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι; Ε, αυτό ακριβώς.

#6. Να είσαι πάντα ειλικρινής μαζί του! Οι Ταύροι συχαίνονται τα ψέματα και γι’αυτό είναι καλύτερο και πιο σοφό να του λες πάντα την αλήθεια χωρίς ποτέ να τους κρύβεις τίποτα.

#7. Μην τον στήνεις στα ραντεβού σας. Το στήσιμο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας που δεν αντέχει με τίποτα ένας Ταύρος και μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και στο χωρισμό.

#8. Μην ξεχνάς τη θηλυκότητά σου. Όσο cool κι αν σου φαίνεται ο άντρας Ταύρος να ξέρεις πως πάντα προσέχει τις λεπτομέρειες σε μια γυναίκα.

#9. Κάντον να νιώσει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί στις δύσκολες ώρες. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να βασιστεί πάνω σου ανά πάσα στιγμή.

#10. Αγάπησέ τον βαθιά! H σχέση σου με τον άντρα Ταύρο πρέπει να είναι έντονη και να του δείχνεις πόσο πολύ τον θέλεις και τον αγαπάς.

Διαβάστε ακόμα: Δες με ποιο ζώδιο θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου αυτό το Καλοκαίρι!

Τα πιο ειλικρινή ζώδια του ζωδιακού κύκλου είναι ΑΥΤΑ!

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σου πούνε ψέματα ξανά και ξανά!