Ζώδια

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σου πούνε ψέματα ξανά και ξανά!

Kάποια ζώδια μπορούν πολύ πιο εύκολα να πουν ψέματα από κάποια άλλα. Ποια είναι αυτά; Δες τη λίστα παρακάτω για να τα μάθεις κι εσύ!

#Δίδυμος
Πρόκειται για το ζώδιο που λέει τα πιο πολλά ψέματα. Οι Δίδυμοι θα πούνε ψέματα στους γονείς τους, στους φίλους τους και ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό. Ωστόσο τα ψέματα που λένε συνήθως δεν είναι τόσο σοβαρά και περισσότερο τα λένε για να μην στεναχωρήσουν τους γύρω τους.

#Ζυγός
Ο Ζυγός θα πει ψέματα επειδή θεωρεί πως αυτό είναι το σωστό σε μια δεδομένη κατάσταση. Ωστόσο μπορεί να πει επίσης ψέματα για να μην στεναχωρήσει τους δικούς του ανθρώπους.

#Ιχθείς
Οι Ιχθείς συνηθίζουν να λένε ψέματα στους φίλους τους γιατί θέλουν να τους βλέπουν πάντα ευτυχισμένους. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως οι φίλοι τους δεν μπορούν να καταλάβουν από ένα σημείο και μετά πότε λένε αλήθεια και πότε ψέματα.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένα ακόμα ζώδιο που δεν μπορείς να καταλάβεις αν λέει αλήθεια ή ψέματα. Πρόκειται για το πιο μυστηριώδες ζώδιο και ένα ζώδιο που του αρέσει να δημιουργεί αυτό το μυστήριο γύρω από το άτομό του. Με λίγα λόγια λέει ψέματα και το απολαμβάνει!

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος θα πει ψέματα μόνο και μόνο για να μην τσακωθεί με τους δικούς του ανθρώπους. Δεν του αρέσει να έρχεται σε κόντρα και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να το πετύχει.

#Ταύρος
Είναι από τα ζώδια που θα πούνε ψέματα απλά επειδή θέλουν να πούνε ψέματα και χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.

Θες να μάθεις και ποια είναι τα πιο ειλικρινή ζώδια; Μπες αύριο στο facebook.gr.

Διαβάστε ακόμα: Δευτέρα 1 Ιουλίου: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια και χιούμορ: Με αυτά τα 4 ζώδια θα έχεις την πιο αστεία σχέση!

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν μπορούν να αγαπήσουν για πάντα!