Ζώδια

NAI! Aυτά τα 5 ζώδια δεν θα νοιαστούν ιδιαίτερα για τα συναισθήματά σου

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο ευαίσθητα και άλλα που είναι σκληρά στις σχέσεις τους με άλλους ανθρώπους. Ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που δεν θα νοιαστούν ιδιαίτερα για τα συναισθήματά σου;

#1. Καρκίνος
Σίγουρα θα σου φανεί περίεργο που ο Καρκίνος είναι στη λίστα με τα πιο σκληρά ζώδια. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι Καρκίνοι μπορούν να γίνουν απίστευτα σκληροί αν νιώσουν ότι τους πρόδωσες ή αν τους πληγώσεις με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αν φερθείς με άσχημο τρόπο θα σου φερθούν ανάλογα και θα είσαι πλέον σαν νεκρός στα δικά τους μάτια.

#2. Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως προτιμάει να δείξει ένα σκληρό πρόσωπο ακόμα και αν νιώθει πολύ ερωτευμένος. Είναι για αυτόν πιο σημαντική η εικόνα που βγάζει προς τα έξω παρά η συναισθηματική επαφή με κάποιο άτομο.

#3. Υδροχόος
Αν δείξεις σε έναν Υδροχόο αδυναμία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου τότε σίγουρα θα μπεις στη μαύρη λίστα του γιατί το συγκεκριμένο ζώδιο δεν θέλει να δείχνει συναισθήματα σε κάποιον που δεν μπορεί να εκφράσει τα δικά του.

#4. Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της λογικής που προτιμάει να σκεφτεί με το μυαλό παρά με την καρδιά. Έτσι πολλές φορές φαίνεται σκληρός και απόλυτος ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι.

#4. Δίδυμος
Ο Δίδυμος μπορεί τη μια στιγμή να φαίνεται full αγαπησιάρης, ερωτιάρης και ευτυχισμένος και την επόμενη στιγμή να σταματάει να σου μιλάει. Αυτό δεν συμβαίνει από το πουθενά αν και στα δικά σου μάτια μπορεί να φανεί έτσι. Στην πραγματικότητα μπορεί μια μικρή λεπτομέρεια στη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου να κάνει κλικ στον δικό τους εγκέφαλο και να τον ξεγράψουν μια για πάντα.

Διαβάστε ακόμα: 

Πώς θα επιλέξεις την ημερομηνία του γάμου σου…χρησιμοποιώντας την αστρολογία

AYTA τα 3 ζώδια θα ερωτευτούν μετά τις 15 Μαίου που θα έχουμε νέα Πανσέληνο στον Ταύρο