Ζώδια

Ποια μάχη δεν δέχονται να χάσουν τα ζώδια στις σχέσεις αλλά και στη ζωή τους; (Μέρος ΙΙ)

Κάθε ζώδιο θέτει τα δικά του όρια στις σχέσεις του και στη ζωή του; Ποιες είναι οι μάχες που δεν αντέχουν να χάνουν τα ζώδια; Παρακάτω θα δεις τη λίστα με όλα τα ζώδια. Χτες μελετήσαμε τα πρώτα 6 ζώδια του αστρολογικού χάρτη και σήμερα συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα 6.

#Zυγός
Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ότι αφορά τις φιλίες που έχει στη ζωή του. Αν χάσει έναν φίλο, ειδικά εξαιτίας δικού του λάθους, δεν θα μπορέσει να το ξεπεράσει εύκολα. Εσύ μπορείς να σταθείς στο πλευρό του και να του δείξεις πως είσαι δίπλα του ό,τι και αν συμβεί.

#Σκορπιός
Μπορεί ο Ζυγός να μην αντέχει την απώλεια ενός φίλου αλλά ο Σκορπιός έχει αδυναμία στον/ στην σύντροφό του. Για αυτό και θέλει πάντα να λύνει τα προβλήματά του και να επικοινωνεί όσο το δυνατόν καλύτερα με τον/ τη σύντροφό του.

#Τοξότης
Ο Τοξότης έχει ένα θέμα με τις πολλές ευθύνες που τις αποφεύγει σε γενικές γραμμές μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο που δεν θα μπορεί άλλο να τις αποφύγει. Αν του δείξεις ότι σε έχει σύμμαχο σε καθετί στη ζωή του θα νιώσει πιο ήρεμος και θα μπορέσει να είναι και πιο ευτυχισμένος μέσα στη σχέση.

#Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν αντέχει την αποτυχία είτε σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο. Αν του συμπαρασταθείς και επικοινωνείς σωστά μαζί του θα μπορέσει να αποδεχτεί την αποτυχία λίγο πιο εύκολα.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος μοιάζει λίγο με τον Κριό σε κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς του και όπως και εκείνος θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο σε κάθε τσακωμό ή προστριβή.

#Ιχθύς
Τι δεν αντέχει ο Ιχθύς; Πως όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό