Ζώδια

Ποια μάχη δεν δέχονται να χάσουν τα ζώδια στις σχέσεις αλλά και στη ζωή τους;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους στις σχέσεις τους και όλοι έχουν τις αδυναμίες τους. Για να μην φτάσεις στο σημείο να πεις «χωρίζω» σου παραθέτουμε μια λίστα που δείχνει ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο κάθε ζωδίου στις σχέσεις του.

#Κριός
Ο Κριός είναι ένα δυναμικό ζώδιο που σχεδόν πάντα θέλει να έχει δίκιο. Η λύση δεν είναι να τον κάνεις να πιστεύει πως πάντα έχει δίκιο αλλά να συζητάς μαζί του και να επικοινωνείς κάθε πρόβλημα που έχεις ώστε να το λύνετε μεταξύ σας.

#Ταύρος
Ο Ταύρος έχει ένα θέμα με το παρελθόν και δεν θέλει να συζητάει συχνά για αυτό. Ακόμα και αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τις προηγούμενες σχέσεις του προσπάθησε να μην τον πιέζεις και να τον αφήνεις να μοιράζεται πράγματα όποτε το επιθυμεί.

#Δίδυμος
Ο Δίδυμος θέλει να γνωρίζει τις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που τον απασχολεί. Θα στεναχωρεθεί αν νιώσει πως δεν μπορεί να σου δώσει απαντήσει ή όταν αισθανθεί ότι σε απογοήτευσε.

#Καρκίνος
Ο Καρκίνος φτάνει στα όριά του όταν νιώσει πως χάνει έναν δικό του άνθρωπο ή ακόμα και το αγαπημένο του κατοικίδιο. Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο που δυσκολεύεται να αποχωρίζεται ανθρώπους που έχει στο πλευρό του.

#Λέων
Αν ο Λέων σκέφτεται κάτι που τον απασχολεί και δεν μπορεί να το μοιραστεί μαζί σου ή με κάποιο άλλο δικό του πρόσωπο, τότε νιώθει σαν να βρίσκεται στον δικό του κόσμο που τίποτα δεν μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση.

#Παρθένος
Ο Παρθένος δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τα λάθη που κάνει στη ζωή του γιατί είναι ένα ζώδιο που αγαπάει την τελειότητα.

Μπες στο Faysbook.gr αύριο για να διαβάσεις τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό