Ζώδια

Προσοχή! Σου αποκαλύπτουμε τι κάνει τον αγαπημένο σου να νιώθει παγιδευμένος στη σχέση σας (Μέρος ΙI)

Πολλές γυναίκες νιώθουν πως οι σύντροφοί τους δείχνουν σημάδια πως δεν είναι καλά στη σχέση τους και πως φαίνονται κάπως…παγιδευμένοι. Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου και να κάνεις τον αγαπημένο σου να νιώθει καλύτερα μέσα στη σχέση σας;

Δες πρώτα τι είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει παγιδευμένος σύμφωνα με το ζώδιό του.

Χτες μελετήσαμε τα ζώδια Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος και Ζυγός και σήμερα θα δούμε και τη συμπεριφορά των υπόλοιπων ζωδίων.

#Σκορπιός 
Οι Σκορπιοί θέλουν να έχουν τον έλεγχο και όταν αυτό δεν συμβαίνει αρχίζουν να νιώθουν πίεση. Το γεγονός πως δεν μπορούν να ελέγχουν τα πάντα είναι κάτι που τους κάνει να νιώθουν παγιδευμένοι.

#Τοξότης
Οι οικογενειακές συναντήσεις τους αγχώνουν και τους κάνουν να νιώθουν λιγότερο…ελεύθεροι. Είναι ζώδια που αγαπάνε την ελευθερία και δεν νιώθουν καλά όταν κάποιος πάει να τους τη στερήσει.

#Αιγόκερως
Στους Αιγόκερους αρέσει πολύ να κάνουν σχέδια. Οργανώνουν συνέχεια μελλοντικά πλάνα και τους αρέσει η ιδέα της οργάνωσης των στόχων τους. Ωστόσο μόλις ολοκληρώσουν τα σχέδια νιώθουν ξαφνικά παγιδευμένοι μέσα σε αυτά γιατί τους αρέσει μόνο η ιδέα και όχι η εκτέλεση.

#Υδροχόος
Οι Υδροχόοι μπλέκουν σε διάφορες καταστάσεις και δεν τους αρέσει να τους ελέγχουν. Δυστυχώς η ενασχόλησή τους με διάφορα πράγματα είναι αυτό που τους παγιδεύει σε καταστάσεις που απαιχθάνονται.

#Ιχθείς 
Οι Ιχθείς θέλουν να ελέγχουν τους γύρω τους, όπως συμβαίνει και με τους Σκορπιούς. Όταν δεν τα καταφέρνουν νιώθουν πολύ δυσάρεστα και παγιδευμένοι σε μια ζωή που δεν τους ικανοποιεί. Για να μην νιώθουν έτσι ίσως χρειαστεί να τους κάνεις να πιστεύουν πως έχουν τον έλεγχο στα περισσότερα θέματα της σχέσης σας.

Διαβάστε ακόμα: Προσοχή! Σου αποκαλύπτουμε τι κάνει τον αγαπημένο σου να νιώθει παγιδευμένος στη σχέση σας (Μέρος Ι)

Ζώδια και συγγνώμη: Ποια τη ζητούν εύκολα και ποια ξέρουν να συγχωρούν;

Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Ποιος πληρώνει τον λογαριασμό;