Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι!
News & Trends
Η Alicia Keys λανσάρει τη δική της beauty σειρά και πρέπει να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!
Tips & Trends
5 παντελόνια που αξίζει να τα έχεις στην ντουλάπα σου μέχρι το τέλος του Αυγούστου!
Μακιγιάζ
Τα 5 φθινοπωρινά make up trends που πρέπει να αποθηκεύσετε γιατί θα σας χρειαστούν!
Home / Ζώδια / Σημερινές προβλέψεις Τετάρτη 9 Αυγούστου

Σημερινές προβλέψεις Τετάρτη 9 Αυγούστου

Σήμερα Τετάρτη και είναι μια υπέροχη ημέρα -σύμφωνα με τα άστρα- για… αγορές! Πριν βάλεις όμως το χέρι στην τσέπη ας μιλήσουμε αναλυτικά για όλα τα ζώδια

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Αυτή είναι μία παιχνιδιάρικη, δημιουργικη μέρα για εσάς. Απολαμβάνετε ανταγωνιστικά αθλήματα, διασκέδαση με τα παιδιά και τις τέχνες. Ωστόσο, σήμερα αναζητάτε ΚΑΙ μια ήρεμη στιγμή αν μπορείτε να την βρείτε (αν και μόνο για λίγο) ενώ παράλληλα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε το μέλλον σας.
Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Μια εμπιστευτική συζήτηση με έναν φίλο είναι σημαντική σήμερα. Μπορεί να αφορά την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, επειδή εστιάζετε στην ιδιωτική σας ζωή. Η αυξημένη δραστηριότητα και η πιθανή ένταση στο σπίτι είναι δύσκολο να αγνοηθεί αλλά σήμερα έχετε μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Θα πάνε.
Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για εκδρομές, για διάβασμα ή και για ψώνια. Είναι μια ημέρα για εσάς. Θα συμβεί κάτι που κάνει τους ανθρώπους να μιλάνε για εσάς όμως και θα μπορούσαν να αποκαλύψουν προσωπικές λεπτομέρειες για την ιδιωτική σας ζωή συνεπώς… προσοχή!
Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Σήμερα είναι μια ονειρική μέρα και θέλετε κάτι διαφορετικό.  Θα απολαύσετε το ταξίδι σας αν φεύγετε για διακοπές ή οτιδήποτε άλλο που εισάγει μια συναρπαστική αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μην μπαίνετε σε συζητήσεις  σχετικά με την πολιτική, τη θρησκεία και τα φυλετικά ζητήματα. Δεν χρειάζεται αυτό.
Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Προσπαθήστε να ασκηθείτε και να εκτονωθείτε, σας χρειάζεταο, επειδή πρέπει να απομακρύνετε κάθε ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί μέσα σε σας επειδή ο ήλιος και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο  σας αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά την κοινή ιδιοκτησία, τις κληρονομιές και τα κοινά οικονομικά – να είστε σαφής για το τι θέλετε να κάνετε σήμερα.
Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Συνεργαστείτε με άλλους σήμερα. Παρόλο που ο υδροχόος είναι στο ζώδιο  σας τώρα, ο Ήλιος είναι κρυμμένος στο γράφημά σας και η Σελήνη είναι απέναντι , πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βοηθήσετε (όπως πάντα) άλλους. Πολύ σύντομα θα στρέψετε τα πράγματα σε σας, αλλά όχι σήμερα.
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Οι σχέσεις με τους συναδέλφους είναι ζεστές και υποστηρικτικές σήμερα. Πιθανόν κάποιος να ζητήσει την δημιουργική σας συμβολή σε κάτι, ειδικά πώς να κάνει κάτι να λειτουργήσει καλύτερα ή να φανεί πιο ελκυστικός. Είστε δημοφιλείς με τους άλλους και ίσως ακόμη και ανταγωνιστικοί!
Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Τα αφεντικά, οι γονείς και οι φίλοι σας θαυμάζουν τώρα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να γλιστρήσετε μακριά σε ένα ταξίδι ή να ξεφύγετε κάπου, ή τουλάχιστον, να πάτε για ένα φαγητό και να διασκεδάσετε. Κάντε το τώρα που μπορείτε!
Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Τα σχέδια ταξιδιού φαίνονται συναρπαστικά! Άλλοι είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με τα σχολικά σχέδια ή τα θέματα που σχετίζονται με το δίκαιο, την ιατρική, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη δημοσίευση. Εάν χειρίζεστε τον πλούτο των άλλων σήμερα, ή ασχολείστε με το χρέος και την κοινή ιδιοκτησία – Προσοχή!
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Σε συζητήσεις με άλλους, θα είστε υπομονετικοί σήμερα επειδή θα ακούσετε την καρδιά σας περισσότερο από τη λογική σας. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια πνευματικά δημιουργική ημέρα για σας. Είναι επίσης μια μέρα όπου μπορεί να θέλετε να ονειροπόληση και να δοκιμάσετε διαφορετικές ιδέες. Γιατί όχι;
Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Να είστε πολύ σαφής σχετικά με τα οικονομικά θέματα σήμερα, επειδή μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε τα πράγματα να φαίνονται όπως θέλετε να μοιάζουν αντί για τον τρόπο που πραγματικά είναι. Ναι, είναι η τέλεια μέρα που μπορείτε να διασκεδάσετε με τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να δώσετε χρήματα σε κάποιον που είναι λιγότερο τυχερός. (Η καλοσύνη είναι σημαντική.)
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αυτή είναι μια εύκολη, υπέροχη μέρα για εσάς. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας χορεύοντας με τον ηγεμόνα σας Ποσειδώνα και τη δίκαιη Αφροδίτη. Η ενέργεια σας είναι τόσο ώριμη, που άλλοι χαίρονται να βρίσκονται κοντά σας! Μεταδίδετε καλή ενέργεια και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Από: Γιώτα Κουτσάγια 

Δείτε επίσης:

Προβλέψεις Τρίτη 8 Αυγούστου

×