Ζώδια

Σκορπιός με Καρκίνο: Πόσο ταιριαστός είναι αυτός ο συνδυασμός ζωδίων;

Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος είναι δύο ζώδια που φαινομενικά δεν ταιριάζουν. Ο Σκορπιός είναι πολύ δυναμικός και ο Καρκίνος πιο ευαίσθητος. Άραγε μπορούν να δημιουργήσουν ένα τέλειο και ιδανικό ζευγάρι που θα παραμείνει μαζί για πολλά χρόνια (ίσως και για πάντα);

Στον συνδυασμό αυτών των δύο ζωδίων ισχύει η έκφραση τα ετερώνυμα έλκονται! Ο Σκορπιός διεκδικεί όλα αυτά που θέλει και ο Καρκίνος είναι μια ήρεμη δύναμη που πολλές φορές κινεί τα νήματα χωρίς να φαίνεται.

Στο σεξ τα βρίσκουν απόλυτα και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που μπορεί να δημιουργήσει έναν πολύ σοβαρό δεσμό. Το σεξ είναι σημαντικός παράγοντας σε μια υγιή σχέση και η αλήθεια είναι πως και τα δύο αυτά ζώδια γνωρίζουν τι σημαίνει να τα… έχουν καλά σε όλα τα επίπεδα.

Ένα ακόμα κριτήριο που τους βοηθάει να διατηρήσουν μια ισορροπία στη σχέση τους είναι πως και οι δύο είναι σπιτόγατοι. Ό,τι αφορά στο σπίτι είναι για αυτούς πολύ σημαντικό και πάντα θα νιώσουν ηρεμία και ασφάλεια όταν βρίσκονται εκεί μαζί με τον/ την αγαπημένο/η.

Συναισθηματικά, έχουν επίσης πολλά κοινά! Κάποιες φορές μιλάνε ανοιχτά για όσα τους ενοχλούν και άλλες φορές κλείνονται στους εαυτούς τους. Θα τσακωθούν που και που αλλά το καλό της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο συχαίνονται το δράμα και θα κάνουν τα πάντα για να μην το έχουν στην καθημερινότητά τους.

Και τα δύο ζώδια θεωρούν σημαντική την εμπιστοσύνη σε μια σχέση και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποδείξουν στον αγαπημένο τους ότι αξίζουν να τους εμπιστευθούν.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό