Ζώδια

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολες στιγμές μέσα στην εβδομάδα

Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι λίγο δύσκολη για κάποια ζώδια χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα συμβεί κάτι πολύ δραματικό ή κακό στη ζωή σας. Ποια είναι τα ζώδια που θα παιδευτούν λίγο παραπάνω;

#1. Κριός
Η Πανσέληνος στον Κριό θα σε επηρεάσει και θα σε κάνει να νιώθεις πως είσαι λίγο εκτός φόρμας. Θα νιώσεις αρνητική ενέργεια στο περιβάλλον σου και αυτό θα σου δημιουργήσει μια μικρή μελαγχολία. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην εναντιωθείς σε άτομα του στενού σου κύκλου γιατί μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις χωρίς να είναι απαραίτητο. Συνήθως δεν επηρεάζεσαι από τέτοιες εξελίξεις στη ζωή σου αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να προσέξεις με ποιον θα τα βάλεις.

#2. Δίδυμος
Ο μόνος λόγος που αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι λίγο δύσκολη για εσένα είναι πως είσαι πολύ ανυπόμονη για κάποια νέα που περιμένεις να λάβεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις μια μικρή ανυπομονησία και μελαγχολία. Μην ανησυχείς τα νέα είναι καλά και σύντομα έρχονται! Προσπάθησε να μην αυτοσαμποτάρεσαι και επικεντρώσου σε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη.

#3. Ζυγός
Κάνεις αρνητικές σκέψεις τελευταία και αυτό σε κάνει να νιώθεις κάπως εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν έχεις συνηθίσει τον εαυτό σου έτσι. Τελευταία αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να ανεχτείς καλά καλά ούτε τον εαυτό σου και αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Προσπάθησε να δεις τη ζωή με άλλη ματιά και να γίνεις και πάλι ο αισιόδοξος άνθρωπος που πάντα ήσουν. Κάνε διαλογισμό, ξεκίνα χορό και γενικά κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να είσαι καλά και ευτυχισμένη. Μην αφήσεις την ψυχολογία σου να πέσει για πολύ καιρό και δες την πιο όμορφη πλευρά της ζωής.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 18/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Τα ζώδια σήμερα: «Ιχθύ, σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να βρεις λύσεις»

Τα πιο μελαγχολικά ζώδια…από το περισσότερο προς το λιγότερο!