Ζώδια

Τα 5 ζευγάρια ζωδίων που δεν είναι γραφτό τους να δημιουργήσουν πετυχημένες σχέσεις

Κάθε κανόνας έχει την εξαίρεσή του και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για κανόνες και για τα ζευγάρια ζωδίων που σύμφωνα με την αστρολογία δεν είναι γραφτό τους να δημιουργήσουν πετυχημένες σχέσεις. Ωστόσο όπως καλά γνωρίζεις σε κάθε κανόνα υπάρχει και μια εξαίρεση!

#Παρθένος + Ιχθύς 
Αρχικά η σχέση τους δείχνει υπέροχη και με πολύ πάθος. Ωστόσο το πάθος δεν θα κρατήσει πολύ και αργά ή γρήγορα οι ισορροπίες θα αλλάξουν. Όταν λοιπόν φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός και επανέλθουν και οι δύο στην πραγματικότητα θα συνειδητοποιήσουν πως τελικά δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα.

#Αιγόκερως + Καρκίνος
Μπορεί να έχουν αρκετά κοινά γνωρίσματα και ειδικά σε ό,τι αφορά τους φίλους και την οικογένεια. Αλλά το γεγονός πως ο Αιγόκερως θέλει να τα παίρνει όλα στα σοβαρά ενώ ο Καρκίνος όχι είναι ένα σημείο που δεν θα καταφέρουν να εξισορροπήσουν.

#Σκορπιός + Υδροχόος
Αυτά τα δύο ζώδια απολαμβάνουν όλο τον χρόνο που περνάνε μαζί. Ωστόσο ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και σε κάποια φάση της σχέσης τους οι δρόμοι τους αναγκαστικά θα χωρίσουν.

#Κριός + Λέων
Ο Κριός και ο Λέων είναι ένας συνδυασμός ζωδίων που αρχικά δείχνει πολύ ταιριαστός. Ωστόσο και οι δύο θέλουν πάντα την προσοχή πάνω τους και αν ο ένας από τους δύο δεν κάνει πίσω τότε πάντα θα λογομαχούν μεταξύ τους για το ποιος θα κυριαρχήσει στη σχέση τους.

#Τοξότης + Ταύρος
Είναι τόσο αταίριαστοι που θα είναι πραγματικό θαύμα το να ταιριάξουν μεταξύ τους! Ο Ταύρος ψάχνει πάντα την ουσία στο καθετί και ο Τοξότης κοιτάει τη ζωή λίγο πιο επιφανειακά. Έτσι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ταιριάξουν πραγματικά μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό