Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Σκορπιέ, ευκαιρίες υπάρχουν και σε περιμένουν»

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα.

♈️ ΚΡΙΟΣ
Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εξελίξεις, σε πρακτικό επίπεδο. Είστε όμως αντιδραστικοί σε ότι σας κρατάει και σας δεσμεύει χωρίς την θέλησή σας.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα είναι εξαιρετική για να βάλετε θεμέλια που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιηθούν. Είστε αποφασισμένοι να παλέψετε!

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί εδώ και κάποιες μέρες, μπορεί τελικά να έχει μια πολύ καλή εξέλιξη. Είναι μέρα που σας καλεί σε πράξεις, με ρεαλισμό και σύστημα.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης, δικής σας κυβερνήτη, στο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου σήμερα, δείχνει μια στήριξη από φιλικά σας πρόσωπα.

♌️ ΛΕΩΝ
Η σημερινή είναι μια μέρα που σας καλή να προβείτε σε πράξεις. Η πολύ θεωρία χωρίς αντίκρισμα σας έχει κουράσει, και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε!

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στους κερδισμένους της ημέρας θα μπορούσατε να θεωρήσετε τον εαυτό σας για σήμερα, αρκεί να είστε ρεαλιστές και να μείνετε μακριά από χίμαιρες και αυταπάτες.

♎️ ΖΥΓΟΣ
Επουλώστε τραύματα και πληγές, ενώ παράλληλα στείλτε μηνύματα, κάντε τηλεφωνήματα και θα εκπλαγείτε από την θετική ανταπόκριση.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως έχουν οι άλλοι τον πρώτο λόγο σήμερα. Η μέρα είναι ευνοϊκή καθώς ακόμα κι αν δυσκολεύεστε, ευκαιρίες υπάρχουν και σας περιμένουν.

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δουλειά σας μπορεί να προχωρήσει και να έχει θετικές εξελίξεις, ενώ παρότι μπορεί να κοπιάζετε σε θέματα καριέρας, τελικά θα λειτουργήσει υπέρ σας.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα δημιουργικό σας σχέδιο, μια έμπνευση, μπορεί σήμερα να πάρει σάρκα και οστά. Μια αρκετά καλή μέρα για σας, που σας καλεί να αναλάβετε δράση στους τομείς που σας απασχολούν.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή επαφή με τις ρίζες σας μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες, και πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες που μπορεί να έχετε δίνουν λύσεις!

♓️ ΙΧΘΥΣ
Μπορείτε να επιστρατεύσετε την ενόραση και την διορατικότητά σας για να βρείτε λύσεις.

Πηγή: Instagram/LitsaPatera

Φωτογραφία: Pinterest

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Αγκαλιασμένοι σε βόλτα τους στα νότια προάστια

Survivor All Star: «Ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ δεν έριξε για την Καρολίνα Καλύβα»

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εγκαταλείπει το μοναστήρι – Ο Πέτρος χειρουργείται