Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Ταύρε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δεύτερες ευκαιρίες»

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα.

♈️ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Πλέον βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, πλέον που ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο!

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πλέον ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

♌️ΛΕΩΝ
Ξεκίνησε μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ερμής επέστρεψε ανάδρομος στο ζώδιό σας.

♎️ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναντιέστε στο εξής με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ πλέον ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά…

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Πλέον ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα…

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Φωτογραφία: Pinterest

Διαβάστε ακόμα:

Μάνος Μαγιάτης: Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη του μετά την επιστροφή στο σπίτι

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι που περιμένει το δεύτερο μωράκι του -Φωτογραφίες

Trannos – Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό video clip για το κομμάτι «Εγώ και Εσύ»