Ζώδια

Τι εκνευρίζει το κάθε ζώδιο σε υπερθετικό βαθμό;

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του αδυναμίες και διαφορετικά πράγματα που τον εκνευρίζουν. Αν νιώθεις την ανάγκη να σπάσεις τα νεύρα του αγαπημένου σου ή αν θέλεις να ξέρεις τι τον εκνευρίζει ώστε να μην το κάνεις…διάβασε παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

#Κριός
Ένα πράγμα δεν αντέχει ο Κριός και αυτό είναι το να έχει πρόγραμμα ή να του βάζεις εσύ πρόγραμμα στο τι θα κάνει μέσα στη μέρα του.

#Ταύρος
Αν θέλεις να εκνευρίσεις έναν Ταύρο τότε απλά ξεκίνα να του λες ψέματα! Ένα πράγμα που δεν αντέχει ο Ταύρος είναι η υποκρισία.

#Δίδυμος
Ο Δίδυμος θέλει να έχει την προσοχή πάνω του αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Αν νιώσει όμως ότι αδιαφορείς για εκείνον θα σε βάλει αμέσως στη μαύρη λίστα.

#Καρκίνος
Αν είσαι με έναν Καρκίνο τότε απέφυγε να του δώσεις διαταγές ή να του πεις τι να κάνει με επιτακτικό τόνο.

#Λέων
Ο Λέων δεν αντέχει να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που παριστάνουν πως είναι κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι. Σε γενικές γραμμές του αρέσουν οι ειλικρινείς άνθρωποι.

#Παρθένος
Ο Παρθένος θέλει να έχει τα πάντα οργανωμένα και με πρόγραμμα στη ζωή του. Αν νιώσει αβεβαιότητα μπορεί να βγει έξω από τα ρούχα του.

#Ζυγός
Ο αγαπημένος μας Ζυγός που είναι πάντα δίκαιος δεν αντέχει την αδικία και όταν νιώσει πως τον αδικείς ή ότι αδικείς κάποιον άλλον…θα σου ορμήξει!

#Σκορπιός
Μην προδώσεις ποτέ έναν Σκορπιό γιατί θα το μετανιώσεις πικρά.

#Τοξότης
Ο Τοξότης εκτιμάει τους ξεκάθαρους ανθρώπους και δεν αντέχει καθόλου το να παίζεις μαζί του και να του κάνεις σκωτσέζικα ντους.

#Αιγόκερως: 
Κι όμως, ο Αιγόκερως μπορεί να εκνευριστεί πολύ με κάποιον που απλά διαφωνεί μαζί του.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που θέλει να προχωράει μπροστά. Έτσι λοιπόν αν νιώσει ότι τον κρατάς πίσω θα εκνευριστεί πολύ.

#Ιχθύς
Τέλος, ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που δεν θα εκνευριστεί εύκολα αλλά μπορεί όντως να βγει εκτός εαυτού αν νιώσει ότι είσαι αναίσθητη απέναντί του.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό