Ζώδια

To ιδανικό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο για όλα τα ζώδια! (Mέρος ΙΙ)

Αναρωτιέσαι τι δώρο θα πάρεις στον αγαπημένο σου αυτές τις γιορτές; Η παρακάτω λίστα με όλα τα ζώδια θα σε βοηθήσει να επιλέξεις κάτι που θα του αρέσει στα σίγουρα.

#Δίδυμος: Ο Δίδυμος θα σου δώσει πολλά στοιχεία για το δώρο που θέλει ώστε να νιώσει σίγουρος πως δεν θα του πάρεις κάτι που δεν θα του αρέσει -ναι, είναι γνωστό πως θέλει τον έλεγχο στα πάντα. Οπότε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τον κάνεις χαρούμενο.

#Ζυγός: Ο Ζυγός έχει την αίσθηση του στιλ στο πετσί του! Έτσι οτιδήποτε καλόγουστο πάντα του αρέσει.

Αν θα είναι αυτό ένα όμορφο βάζο για το σπίτι ή ένα ωραίο σακάκι, δεν τον πειράζει αρκεί να είναι ωραίο  και να ταιριάζει στο γούστο και την αισθητική του.

#Λέων: Ο Λέων έχει αδυναμία στα ακριβά δώρα και ειδικά στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Ένα κόσμημα, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα παλτό είναι πάντα καλές ιδέες για τον άντρα Λέων.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος θέλει κάτι πιο ψαγμένο για να νιώσει ευτυχισμένος. Ένα δώρο που έχει σχέση με τις ρίζες του θα εκτιμηθεί δεόντως.

Αν για παράδειγμα κατάγεται από κάποιο χωριό, μπορεί να εκτιμούσε στην περιοχή που μεγάλωσε ή μερικά παραδοσιακά προιόντα από τον τόπο του που θα τον κάνουν να αισθανθεί πιο κοντά στα μέρη του.

#Yδροχόος: Τέλος, ο Υδροχόος θέλει δώρα με κάποιο πιο ουσιαστικό μήνυμα. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην του αγοράσεις απλά ένα ρούχο, ή ένα κερί αλλά ένα δώρο με κάποιο μήνυμα που θα τον κάνει να αισθανθεί μοναδικός.

Διαβάστε περισσότερα:

«Θα ξεπεράσω ποτέ τον πρώην μου;» -Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια τότε…ΝΑΙ!»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!