Ζώδια

To ιδανικό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο για κάθε ζώδιο!

Αναρωτιέσαι τι δώρο θα πάρεις στον αγαπημένο σου αυτές τις γιορτές; Η παρακάτω λίστα με όλα τα ζώδια θα σε βοηθήσει να επιλέξεις κάτι που θα του αρέσει στα σίγουρα.

#Κριός: Οι Κριοί λατρεύουν να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες. Έτσι θα ευχαριστηθούν περισσότερο να δοκιμάσουν κάτι καινούριο παρά να τους δώσεις μια καινούρια μπλούζα ή ένα άρωμα. Προσπάθησε να τους κλείσεις ένα ταξίδι, ή να αγοράσεις κάτι που δεν έχουν δοκιμάσει ξανά. Ακόμα και ένα δείπνο κερασμένο από ένα ιδιαίτερο εστιατόριο θα τους αρέσει περισσότερο από ένα απλό, βαρετό δώρο.

#Ταύρος: Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια είναι η αδυναμία τους. Ακόμα και αν δεν μπορείς ακόμα να τους κάνεις δώρο ένα ταξίδι, λόγω Covid, μπορείς να τους χαρίσεις ένα ποδήλατο, μερικά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο ή ένα voucher για ένα μελλοντικό ταξίδι.

#Παρθένος: Ο Παρθένος θέλει οτιδήποτε θα τον κάνει να νιώσει δημιουργικός. Ένα μπλοκ ζωγραφικής, σύνεργα για να σχεδιάζει με πηλό, οτιδήποτε δημιουργικό θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα.

#Σκορπιός: Αν έχεις έναν Σκορπιό στη ζωή σου τότε είσαι πολύ τυχερή σε ό,τι αφορά τα δώρα γιατί είναι πολύ εύκολοι. Οτιδήποτε τυλιγμένο σε μορφή δώρου τους αρέσει πολύ!

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως θέλει ένα δώρο που να είναι πρακτικό και να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση! Σκέψου λοιπόν τις ανάγκες του και χάρισέ του κάτι που ξέρεις ότι θα βολευτεί πολύ.

#Ιχθύς: Οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και θέλουν κάτι που θα τους πείσει ότι νοιάζεσαι για αυτούς. Για να τους γοητεύσεις μην αγοράσεις απλά ό,τι βρεις μπροστά σου αλλά ψάξε λίγο καλύτερα ή κατασκεύασε κάτι μόνη σου! Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει πολύ.

Μπες στο Faysbook.gr τη Δευτέρα για να μάθεις τις προτιμήσεις και των υπόλοιπων ζωδίων.

Διαβάστε περισσότερα:

«Θα ξεπεράσω ποτέ τον πρώην μου;» -Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια τότε…ΝΑΙ!»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!