Ζώδια

To ιδανικό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο για όλα τα ζώδια!

Αναρωτιέσαι τι δώρο θα πάρεις στον αγαπημένο σου αυτές τις γιορτές; Η παρακάτω λίστα με όλα τα ζώδια θα σε βοηθήσει να επιλέξεις κάτι που θα του αρέσει στα σίγουρα.

#Κριός: Λατρεύει να δοκιμάζει νέες εμπειρίες. Έτσι θα ευχαριστηθεί περισσότερο να… του κάνεις μια έκπληξη με ένα εισιτήριο για κάποιον προορισμό που δεν έχει ποτέ ξανά επισκεφτεί, παρά να του αγοράσεις μια καινούρια μπλούζα ή ένα άρωμα.

Ακόμα και ένα δείπνο σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο με… πειραγμένη ίσως κουζίνα θα του αρέσει περισσότερο από ένα απλό, βαρετό δώρο.

#Ταύρος: Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια είναι η αδυναμία του. Επίσης του αρέσουν τα ποδήλατα, τα αξεσουάρ για το αμάξι κ.α. Μια περιπέτεια δηλαδή η ζωή μας μαζί τους.

#Παρθένος: Ένα μπλοκ ζωγραφικής, σύνεργα για να σχεδιάζει με πηλό, οτιδήποτε δημιουργικό θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα.

#Σκορπιός: Αν έχεις έναν Σκορπιό στη ζωή σου τότε είσαι πολύ τυχερή σε ό,τι αφορά τα δώρα γιατί είναι πολύ εύκολος. Οτιδήποτε τυλιγμένο σε μορφή δώρου του αρέσει πολύ! Η μεγαλύτερη χαρά του άλλωστε είναι να σκίζει το περιτύλιγμα.

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως θέλει ένα δώρο που να είναι πρακτικό και να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση! Σκέψου λοιπόν τις ανάγκες του και χάρισέ του κάτι που ξέρεις ότι θα του αρέσει και θα το βολευτεί πολύ.

#Ιχθύς: Είναι πολύ ευαίσθητος και θέλει κάτι που θα τον πείσει ότι νοιάζεσαι πολύ γι’ αυτόν. Για να τον γοητεύσεις μην αγοράσεις απλά ό,τι βρεις μπροστά σου αλλά ψάξε λίγο καλύτερα ή κατασκεύασε κάτι μόνη σου! Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει πολύ.

Μπες στο Faysbook.gr αύριο για να μάθεις τις προτιμήσεις και των υπόλοιπων ζωδίων.

Διαβάστε περισσότερα:

«Θα ξεπεράσω ποτέ τον πρώην μου;» -Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια τότε…ΝΑΙ!»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!