Ζώδια

Ζώδια + Γάμος: Ποια θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2022;

Το 2022 θα φέρει πολλές αλλαγές στις ζωές μας και όλοι ευελπιστούμε αυτή να είναι η χρονιά που ο κορονοιός θα φύγει εντελώς από τις ζωές μας. Όσον αφορά τις εξελίξεις στις σχέσεις μας το 2022 αναμένεται να είναι μια χρονιά με πολλές αλλαγές για όλα τα ζώδια.

#Κριός
Το 2022 θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα υπάρξει καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ σας. Ακόμα και αν δεν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2022 σίγουρα πάντως θα έρθετε πιο κοντά στον γάμο και θα αρχίσετε να σκέφτεστε αυτό το ενδεχόμενο.

#Ταύρος
Αυτή τη χρονιά επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου δίνοντας όμως βάση και στη σχέση σου η οποία συνεχίσει να εξελίσσεται. Το 2022 δεν προβλέπει γάμο για εσένα εκτός και αν κάνεις εσύ την ανατροπή προς το τέλος του έτους.

#Δίδυμος
Αυτή είναι μια πολύ ρομαντική χρονιά που ο έρωτας υπάρχει παντού στον αέρα για το δικό σου ζώδιο. Τι περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνα να ετοιμάζεις τον γάμο των ονείρων σου.

#Καρκίνος
Αυτός ο χρόνος κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσένα Καρκίνε. Ακόμα και αν δεν έχεις έναν έρωτα στη ζωή σου, το 2022 σου φέρνει κάτι πολύ δυνατό που μπορεί να οδηγηθεί άμεσα και στον γάμο.

#Λέων
Το 2022 έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου και αρχίζεις να τον καταλαβαίνεις καλύτερα. Μπορεί να μην παντρευτείς μέσα στο 2022 αλλά σίγουρα θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στον γάμο. Προετοιμάσου για μια πρόταση γάμου που πιθανόν να έρθει μέσα σε αυτή τη χρονιά.

#Παρθένος
Ναι! Φέτος είναι μια χρονιά που μπορείς να σκεφτείς τον γάμο αλλά και την οικογένεια. Παντρέψου άμεσα στις αρχές του έτους και βάλε μπροστά και για παιδάκι. Φέτος είναι σίγουρα η χρονιά σου.

Μπες αύριο στο faysbook.gr για να δεις τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια σήμερα: “Δίδυμε, θα υπάρξουν προβληματισμοί ανάμεσα στα συναισθηματικά και τα μελλοντικά σου σχέδια”

3 ζώδια που θα περάσουν μια υπέροχη εβδομάδα με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολες στιγμές μέσα στην εβδομάδα