Ζώδια
Αυτό είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου (Part II)
News & Trends
3+1 μαθήματα ομορφιάς από τα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη
Ιδέες Διακόσμησης
Τέλος στο χάος! Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας
Μαλλιά
To νέο hair look της Kristen Stewart της χαρίζει τον τίτλο της πιο cool παρουσίας στο κόκκινο χαλί
Home / Celebrity News / Νέα / Αποστόλου-Πένσου: Το on camera φιλί και οι δηλώσεις για επανασύνδεση

Αποστόλου-Πένσου: Το on camera φιλί και οι δηλώσεις για επανασύνδεση

apostolou

Το καλοκαίρι του βρήκε σε διάσταση, με την ηθοποιό να έχει μετακομίσει εκτός Αθηνών μαζί με τα παιδιά. Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Αποστόλου δεν διστάζει μιλώντας στις συνεντεύξεις του να εξομολογηθεί πως επιθυμεί και πιστεύει σε πιθανή επανασύνδεσή τους.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν το ζευγάρι, το βράδυ της Δευτέρας, στην πρεμιέρα της ταινίας ο Θησαυρός. Οι δυο τους μίλησαν στις κάμερες για την επαγγελματική τους συνεργασία ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Είναι η πρώτη μας κινηματογραφική συνεργασία, γιατί τηλεοπτικές έχουμε κάνει πολλές. Με τον Δημήτρη δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ δυο ξένοι. Και οι δύο έχουμε την ελπίδα πως θα είμαστε ξανά μαζί. Ο Δημήτρης και τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μου» δήλωσε η Μάγδα Πένσου με τον Δημήτρη Αποστόλου να αναφέρει με τη σειρά του: «Θα δείξει ο καιρός! Και εκείνη επιθυμεί την επανασύνδεση. Να περάσουμε τις γιορτές που είναι όλα λαμπερά και να γυρίσει η κατήφεια των επόμενων ημερών να δούμε εκεί αν αντέχουμε. Οι προσπάθειες δεν έχουν σταματήσει, εσείς δεν τις βλέπετε».

Μετά το τέλος των δηλώσεων το ζευγάρι φιλήθηκε on camera.

Δείτε το βίντεο:

×