Σχέσεις-Σεξ

Χωρίσατε; Ε, και; 5 σημάδια ότι σε θέλει πίσω

Χωρίσατε αλλά έχεις καταλάβει ότι το πράγμα δεν φαίνεται να έχει πάρει τελεσίδικες διαστάσεις.

Αλλά από την άλλη μεριά… μήπως κάνεις λάθος; Δες παρακάτω τα σίγουρα πέντε σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει και σε θέλει πίσω. Μετά το μπαλάκι είναι πλέον στην μεριά σου…

Κάνει προσπάθειες να κρατήσει επαφή

Εάν ο πρώην σου εξακολουθεί να σου στέλνει μήνυμα ή να σου τηλεφωνεί για να δει πώς τα πας και αν είσαι καλά, παρόλο που χωρίσατε, μάλλον είναι σημάδι ότι σε θέλει πίσω.

Αν και είναι πάντα καλή ιδέα να έχεις τον χώρο σου αμέσως μετά τον χωρισμό, οι συνεχείς προσπάθειές του να διατηρεί επαφή μαζί σου δείχνουν ότι νοιάζεται και ότι δεν έχει προχωρήσει.

Προσποιείται ότι χρειάζεται την βοήθειά σου

Αν ο πρώην σου φαίνεται να βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να σε δει και θέλει τη βοήθειά σου για ανόητα πράγματα και άσχετους λόγους, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ρώτησέ τον ευθέως τι θέλει από εσένα.

Μην πέσεις από τα σύννεφα αν σου πει ότι του έλειψες πολύ και θέλει να τα ξαναβρείτε.

Σου επιδεικνύει πόσο έχει προχωρήσει

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο γεγονός ότι ένας πρώην σου σού τονίζει ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του. Εάν όμως το κάνει λέγοντας πράγματα του τύπου ότι έχει ωριμάσει, έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος και ότι τα πάει καλά από όλες τις απόψεις, κάνε δεύτερες σκέψεις.

Θα μπορούσε να υποδηλώνει την επιθυμία του να σε ενημερώσει πώς θα είναι καλύτερος σύντροφος εάν η σχέση σας αναζωπυρωθεί.

Έχει ακόμα τα πράγματά του σπίτι σου

Ξύπνα επιτέλους! Δεν βαριέται να έρθει να τα πάρει! Δεν θέλει απλά. Αν τελείωσε αυτή η σχέση, θα είχε κάνει τα πάντα για να τα πάρει αμέσως.

Αν δεν το έχει κάνει, θα μπορούσε να είναι μια δικαιολογία για να διατηρήσει την επαφή μαζί σου και να μην τερματίσετε εντελώς τη σχέση σας.

Δεν θα θέλει εσύ πιστεύεις ένα καθαρό βρακί παραπάνω για να μην βάζει πλυντήρια συνέχεια;

Σου μιλάει ενώ είναι μεθυσμένος

Σε έχει πάρει τηλέφωνο και σου λέει ακαταλαβήστικα πράγματα; Μιλάει μέσα από τα δόντια του και είναι πιωμένος; Προφανώς και δεν έχει όρεξη για κουβέντα μία τέτοια στιγμή, απλά είναι συναισθηματικά ευάλωτος και σε θέλει πίσω ο δόλιος.

Αν λοιπόν σου στέλνει μηνύματα και σου τηλεφωνεί όταν είναι μεθυσμένος, πιθανότατα θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου. Εάν αυτό συμβαίνει συχνά, τότε να είσαι σίγουρη ότι σε θέλει πίσω αλλά δεν μπορεί να στο πει νηφάλιος.

Μια ματιά ακόμα:

4 τόξικοι τύποι που πρέπει να αποφεύγεις πάντα σε μια σχέση