Celebrity News

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω και το παιδί της χαροπαλεύουν

Ψυχοκόρες

Ραγδαίες αλλαγές έρχονται για τη Φρόσω στις «Ψυχοκόρες», καθώς ο γιατρός επιβεβαιώνει στην Ευανθία την εγκυμοσύνη της ψυχοκόρης της και η γυναίκα αποφασίζει να ξεφορτωθεί από τη ζωή τους τον Μέλιο, καθώς γνωρίζει ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Έτσι, βρίσκει έναν σατανικό τρόπο για να τον βγάλει από τη μέση. Ένα βράδυ, τον υποδέχεται στο σπίτι της και του δίνει να πιει ένα ποτό, το οποίο εμπεριέχει δηλητήριο. Αμέσως, ο νεαρός καταλήγει νεκρός και η Ευανθία ξεφορτώνεται το πτώμα του, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Την επόμενη ημέρα, η Φρόσω τον αναζητά με αγωνία και συνειδητοποιεί ότι ο αγαπημένος της έχει πέσει θύμα της αδίστακτης κυρίας Νάτση. Γνωρίζοντας για την εγκυμοσύνη της, παραδίδεται στη μοίρα της και παραμένει στο σπίτι, ενώ η συμπεριφορά της προς την Ευανθία και τον Ηλία γίνεται ολοένα και πιο εχθρική. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα…’Έξι μήνες αργότερα, ένα απρόσμενο γεγονός βάζει σε κίνδυνο την ίδια και το μωρό της. Η κοπέλα συναντάει τυχαία τον Λούη, ο οποίος την κατηγορεί για τον φόνο του Θωμά. Λόγω της έντασης, η Φρόσω γεννάει πρόωρα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τοκετού υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και το παιδί της να χαροπαλεύουν.

Οι Νάτσηδες δίνουν εντολή στον γιατρό να σώσουν οπωσδήποτε το αγοράκι, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την ψυχοκόρη τους. Οι ώρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες και βασανιστικές, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορέσουν να επιβιώσουν. Τότε η Φρόσω ζητάει από την Ευανθία να την επισκεφθεί η Αλμπίνα. Η μάγισσα φτάνει λίγο αργότερα στο δωμάτιό της και προβλέπει το μέλλον της ίδιας και του παιδιού της.

Η Δεσποινιώ το σκάει με τον Τάσο

Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, καθώς η Δεσποινιώ είναι ράκος μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κοσμά. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η Μαρίκα έχει αντιληφθεί ότι η αδελφή της είναι ερωτευμένη με τον εραστή της Νέλλας και προκειμένου να την προστατεύσει καρφώνει στον Κοσμά την παράνομη σχέση της γυναίκας του. Ο άντρας εξοργίζεται και συναντάει τον Μέρμηγκα για να λογαριαστεί μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι ο Κοσμάς πλήρωνε τον επαγγελματία εραστή για να κρατάει απασχολημένη τη σύζυγό του. Όμως, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο Κοτρώτσης τερματίζει τη συνεργασία του με τον Τάσο.

Τότε ο νεαρός αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή νωρίτερα το σχέδιο εκμετάλλευσης της Δεσποινιώς και να την πάρει μαζί του. Η κοπέλα δεν υποψιάζεται τις κακόβουλες προθέσεις του και κανονίζει να τον ακολουθήσει κρυφά απ’ όλους. Μάλιστα, βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία όταν η Μαρίκα πηγαίνει με τον Σώτο στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, όπου βγάζει λόγο η Βασιλική, για να τη συναντήσουν. Επιστρέφοντας, η Μαρίκα διαπιστώνει ότι η μικρή της αδελφή το έχει σκάσει και βρίσκεται σε απόγνωση. Την ίδια στιγμή, η Δεσποινιώ εγκαθίσταται στο σπίτι του Τάσου και κάνει όνειρα για το κοινό τους μέλλον, πιστεύοντας τα… παραμύθια που της λέει. Μεταξύ άλλων, της ανακοινώνει ότι θα τη βοηθήσει να πάρει μέρος στα καλλιστεία για να ξεκινήσει καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Το ζευγάρι παραμένει μαζί και έξι μήνες αργότερα ο Τάσος βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά του για να θησαυρίσει από τη Δεσποινιώ, προετοιμάζοντάς την για τα καλλιστεία και πηγαίνοντάς την παράλληλα σε μια ομάδα θεάτρου.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις αγαπημένες σας σειρές στο MyTV που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Καπετάνιος για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Σεφερλή: «Δεν ανακοίνωσα τίποτα στον Μάρκο, απλά έφυγα»

Χρύσα Χατζηγεωργίου: Ο σύντροφός της την έκανε unfollow μετά τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Φάνη Μπολέτση στο «Survivor»

«Με τη Μαρία Αντωνά μιλάμε καθημερινά, δεν περίμενε τον χωρισμό της, ήταν ξαφνικό»