Celebrity News

Ψυχοκόρες: Μαρίκα και Σώτος γίνονται ζευγάρι -Ο Τάσος αυτοκτονεί

Ψυχοκόρες

Συναρπαστική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», καθώς σύντομα δύο ήρωες αφήνονται στα βαθιά αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και γίνονται ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Σώτου, ο νεαρός νοσηλεύεται για ένα μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του, και τελικά καταφέρνει να βγει νικητής.Ύστερα, επιστρέφει στην οικία Κοτρώτση μαζί με μία νοσοκόμα, την Άννα, η οποία αναλαμβάνει να τον φροντίζει. Η επιστροφή του στο σπίτι κάνει ιδιαίτερα χαρούμενα όλα τα μέλη της οικογένειας, αλλά και τη Μαρίκα, η οποία, αν και είναι το ίδιο ερωτευμένη με εκείνον, μέχρι στιγμής δίσταζε να του εξομολογηθεί πώς αισθάνεται.

Ωστόσο, ύστερα από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, η κοπέλα συνειδητοποιεί ότι η ζωή είναι απρόσμενη και αποφασίζει να αφεθεί στα αισθήματά της. Έτσι, αποκαλύπτει στον Σώτο όσα νιώθει για εκείνον.

Ψυχοκόρες -Μαρίκα και Σώτος

Ο νεαρός ξαφνιάζεται από την ερωτική της εξομολόγηση και αμέσως ανταποκρίνεται στον έρωτά της. Τότε οι δυο τους ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί και νιώθουν υπέροχα. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Μαρίκα και ο Σώτος γίνονται ζευγάρι.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, κανονίζουν κρυφές συναντήσεις στο δωμάτιο του νεαρού, όπου ζουν μοναδικές και άκρως ρομαντικές στιγμές. Παρ’ όλα αυτά, η κοπέλα γνωρίζει ότι ο έρωτάς τους είναι καταδικασμένος, διότι ούτε η Νέλλα ούτε ο Κοσμάς πρόκειται να αποδεχτούν την ψυχοκόρη τους ως σύντροφο του γιου τους.

Όμως όσα αισθάνεται για τον νεαρό γιατρό είναι τόσο έντονα και δυνατά, που δεν λογαριάζει τίποτα. Το μοναδικό πρόσωπο που γνωρίζει τι συμβαίνει ανάμεσά τους είναι η Αρχοντούλα, η οποία χαίρεται να τους βλέπει μαζί και ευτυχισμένους.

Ο Τάσος αυτοκτονεί

Με άκρως δραματικό τρόπο ολοκληρώνεται η ιστορία αγάπης του Τάσου και της Δεσποινιώς. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο νεαρός, παρόλο που έχει αναπτύξει αληθινά αισθήματα για την αθώα κοπέλα, παραμένει υποχείριο της Βικτωρίας, καθώς της χρωστάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όμως η αδίστακτη γυναίκα τού στήνει παγίδα. Έτσι, όταν εκείνος πηγαίνει στη συνάντηση με τους Λιβανέζους, στους οποίους, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, συμφώνησε μαζί με τη Βικτωρία να πουλήσει τη Δεσποινιώ, συλλαμβάνεται από την Αστυνομία για σωματεμπορία.

Ο άντρας καταλήγει στη φυλακή για αρκετό διάστημα, ενώ η κοπέλα σοκαρισμένη από την εξέλιξη προσπαθεί να τον ξεχάσει. Ύστερα από καιρό, ο Τάσος αποφυλακίζεται και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την πρώην αγαπημένη του. Όμως η Βικτωρία τον εμποδίζει, ενώ συγχρόνως του κλείνει όλες τις πόρτες και δεν μπορεί να βρει πουθενά δουλειά. Όντας σε οικονομική εξαθλίωση, ο Τάσος γίνεται συνοδός ενός πλούσιου άντρα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, τον συνοδεύει σε μία εκδήλωση κυνηγιού στα βασιλικά κτήματα.

Εκεί βλέπει ξαφνικά μπροστά του τη Δεσποινιώ και τη Βικτωρία. Με την πρώτη ευκαιρία, ξεμοναχιάζει την κοπέλα και της εξομολογείται ότι την αγαπάει και θέλει να το σκάσουν μαζί. Ωστόσο, η πρώην ψυχοκόρη, βαθιά πληγωμένη από τη στάση του, τον διώχνει και του ζητάει να μείνει για πάντα μακριά της. Ο Τάσος, απελπισμένος και προδομένος, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς δεν έχει πια λόγο ύπαρξης.

Έτσι, λοιπόν, ο άντρας μπαίνει αιφνίδια στο πεδίο βολής την ώρα που κυνηγοί πυροβολούν τα θηράματα και σκοτώνεται.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις αγαπημένες σας σειρές στο MyTV που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω φάει bullying και απειλές, με αποκαλούσαν σκουπίδι της κοινωνίας»

Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»

Βασίλης Ζούλιας: Οι νέες δηλώσεις του για τη φωτιά στο ατελιέ του -«Αυτό δεν το ξέρει κανείς…»