Μαλλιά
O hairstylist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα λάθη που κάνετε με τα μαλλιά σας!
Tips & Trends
ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)
Επιδερμίδα
Εφέ lifting: Θα το πετύχετε και μάλιστα άμεσα και η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει τον τρόπο!
Μόδα
Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες

Χαλάρωση Κόλπου
Η αιδοιοπλαστική χαρίζει ξανά αυτοπεποίθηση
Σε ένα φυσιολογικό τοκετό, η διαστολή κόλπου για να περάσει το κεφαλάκι του μωρού είναι στα 10 περίπου εκατοστά, με αποτέλεσμα μετά τη γέννα να υπάρχει μια σχετική διεύρυνση. Μετά από 2 ή και 3 φυσιολογικούς τοκετούς, είναι λογικό και επόμενο να διευρυνθεί και να χαλαρώσει ο κόλπος της γυναίκας, ενώ αν ο γιατρός έχει χρειαστεί να κάνει μια πιο μεγάλη τομή κατά τον τοκετό, αυτό ίσως να έχει αφήσει και κάποια ουλή. Μια χαλάρωση όπως και κάποια πιθανή δυσμορφία έχουν άμεση επίπτωση στην ψυχολογία και τη σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας, καθώς επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλικότητά της. Όμως, αυτό το πρόβλημα έχει λύση. Ο «Η αιδοιοπλαστική είναι μια άμεση και οριστική λύση. Με μία λεπτή επέμβαση, που πραγματοποιείται μόνο από ελάχιστους εξειδικευμένους ιατρούς στην Ελλάδα, διορθώνεται οριστικά το εύρος του κόλπου μαζί με οποιαδήποτε δυσμορφία μπορεί να υπάρχει εκ γενετής (μικρά ή μεγάλα χείλη του αιδοίου, ασυμμετρία κλειτορίδας κ.α.), με αποτέλεσμα οι γυναίκες να επιστρέφουν άμεσα στην καθημερινότητά τους και να ανανεώνουν ριζικά τη σεξουαλική τους διάθεση και ζωή. Η επέμβαση είναι πολύ διαδεδομένη στη διεθνή show biz, κυρίως για αισθητικούς λόγους, ενώ το κόστος της πλέον είναι πολύ πιο προσιτό από κάποια άλλη πλαστική επέμβαση», εξηγεί ο Dr Νικόλαος Ναούμ, μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος, ειδικευμένος στην κοσμητική και επανορθωτική γυναικολογία.
 
Χαλάρωση αιδοίου
Οι κλασματικές ραδιοσυχνότητες είναι η λύση χωρίς νυστέρι
Η πρωτοπορειακή μέθοδος των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων που  «ξυπνούν» την παραγωγή  κολλαγόνου και ελαστίνης, αξιοποιώντας  τη φυσική άμυνα του οργανισμού, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Δρ Νικόλαο Ναούμ. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι ανώδυνη και αναίμακτη, πραγματοποιείται σε συνεδρίες στο ιατρείο που απέχουν μεταξύ τους 20  μέρες, ενώ επιτυγχάνει εντυπωσιακή ανανέωση και άμεση σύσφιξη του αιδοίου, εξαλείφοντας την χαλάρωση κατά μέσο όρο μόλις σε 2 συνεδρίες!

Ραγάδες & ουλή καισσαρικής
Η νέα μέθοδος που τις εξαφανίζει!
Πολλές φορές ακόμα κι αν η έγκυος χρησιμοποιεί εντατικά ειδικές κρέμες, η μεγάλη αυξομοίωση βάρους κατά την εγκυμοσύνη, δημιουργεί ραγάδες στην κοιλιά, τη μέση τους μηρούς ή το στήθος. Συνήθως οι νέες ραγάδες έρχονται να προστεθούν σε παλιότερες (από την εφηβία ή άλλη αυξομοίωση βάρους), δημιουργώντας κακή ψυχολογία στη νέα μητέρα που δεν αισθάνεται καλά με την εμφάνισή της. Αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα είναι πως οι ραγάδες, ειδικά οι λευκές (που είναι και οι παλιαιότερες) δεν μπορούν να εξαλειφθούν. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει. Πλέον, με μία επαναστατική μέθοδο που ήρθε από το εξωτερικό, έχουμε τη δυνατότητα να μεταμοσχεύσουμε εντελώς αναίμακτα τα υγιή κύτταρα στον ουλώδη νεκρό ιστό, δηλαδή στις ραγάδες που προέκυψαν μετά από μεγάλη απώλεια βάρους. Έτσι, τα υγιή κύτταρα πολλαπλασιάζονται και καταλαμβάνουν την περιοχή στην οποία υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα αυτές να σβήνουν, μέσα σε μόλις 2-3 συνεδρίες. Με αντίστοιχη μέθοδο μπορεί να εξαλειφθεί και η ουλή της καισσαρικής τομής.

Ευχαριστούμε τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, Μαιευτήρα – Χειρουργό Γυναικολόγο, ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία
210 8835100 / 200

www.ananeosi.gr

×