Μαμά-Παιδί

Γιορτή της Μητέρας: 3 τέλεια πράγματα που μπορείς να κάνεις με τη μαμά σου!

Σήμερα γιορτάζει η μανούλα, το πιο αγαπημένο μας πλάσμα στον πλανήτη -έτσι δεν είναι κορίτσια; Γι’ αυτό κι εμείς σκεφτήκαμε 3 πολύ όμορφα πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί της για να περάσετε παρέα αυτή την Κυριακή.

Κάντε μαζί ένα πικνικ

Από τότε που μεγάλωσες πόσες φορές έχεις πάει για πικνικ με τη μαμά σου; Μπορεί και καμία. Οργάνωσε ένα πικνικ για δύο κάνοντάς τα όλα εσύ. Φτιάξε ένα καλαθάκι με σαντουιτσάκια, αναψυκτικά, μια όμορφη σαλάτα και μερικά λουλούδια και πηγαίνετε μαζί σε ένα όμορφο πάρκο.

Δεν χρειάζεται να ξενιτευτείτε. Πηγαίνετε κάπου κοντά και πείτε τα. Σίγουρα θα περάσεις και εσύ πολύ καλά εκτός από τη μαμά σου. 

Πηγαίνετε στη θάλασσα

Πήγαινέ την στη θάλασσα ή σε μια όμορφη λίμνη για καφέ λίγο έξω από την πόλη. Αν της μητέρας σου της αρέσει η θάλασσα σίγουρα θα απολαύσει μια μέρα κοντά σε αυτήν έχοντας για παρέα της εσένα.

Κανονίστε να φάτε μόνο οι δυο σας και να τα πείτε ίσως και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό -αναφερόμαστε στην περίπτωση που στην καραντίνα δεν ήσασταν με τους γονείς σας αλλά μόνες σας. 

Κάν’ της δώρο μια γενική καθαριότητα

Πες της πως θα κάνεις γενική καθαριότητα στο σπίτι της και πως αυτό θα είναι το δώρο σου για εκείνη. Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία θα το χαρεί πάρα πολύ να χαλαρώσει έστω και για λίγο και να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της, ενώ ταυτόχρονα θα νιώσει πως νοιάζεσαι γι’αυτήν.

Η χαρά άλλωστε, όπως υποστηρίζουν όλοι οι ψυχολόγοι έρχεται μέσα από τα απλά πράγματα και τις μικρές λεπτομέρειες. Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλες τις μανούλες!

Φωτογραφίες: Instagram

Μια ματιά ακόμα:

Πώς μπορώ να κάνω το παιδί μου υπεύθυνο; Tips που θα βοηθήσουν όλες τις μανούλες!

30 βασικά tips που πρέπει να κρεμάσεις στον τοίχο σου και να τα ακολουθείς συνέχεια για μια υγιή σχέση

Μόλις γέννησα! Θα μπορέσει η κόρη μου που είναι ήδη 12 χρονών να με βοηθήσει στο μεγάλωμα του μωρού;