Μαμά-Παιδί

Τα «Handimals» του Guido Daniele για 1η φορά στην Ελλάδα, στο AVENUE -Το event που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους

Το AVENUE, το αγαπημένο meeting point όλων για shopping therapy, βόλτα, διασκέδαση και χαλάρωση, στο γνωστό σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας, κλείνει 17 χρόνια συναρπαστικής λειτουργίας και το γιορτάζει.

Πώς; Μα με τον ωραιότερο τρόπο, θέλοντας να προσφέρει στο πιστό του κοινό μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία αγορών.

Αναφερόμαστε στα «Handimals» του Guido Daniele, που έρχονται στο AVENUE και το μεταμορφώνουν σε γκαλερί τέχνης.

Αν ξέρετε αυτόν τον Ιταλό καλλιτέχνη, τότε συγχαρητήρια, είστε πολύ… μπροστά. Αν όχι, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα φώτα μας και να τα μάθετε όλα.

Ο ίδιος ο Guido Daniele θα επισκεφθεί το AVENUE για live επίδειξη της τέχνης του στις 29/6, στις 14/9 και στις 5/10.

Ποιος είναι ο Guido Daniele που έρχεται στο AVENUE

Πρόκειται για έναν σούπερ διάσημο εκπρόσωπο της τέχνης, ο οποίος ειδικεύεται στον συναρπαστικό κόσμο του ζωικού βασιλείου, μέσα από την τέχνη του hand-painting.

Τώρα, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο AVENUE, έπειτα από τη μεγάλη διεθνή επιτυχία που σημείωσε τόσο στο New York Rockefeller Center, όσο και στο London Harrods και πολλές γκαλερί αλλά και εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Ο Guido Daniele άρχισε να εξερευνά και να πειραματίζεται με την τεχνική του body-painting και του hand-painting το 1990. Το 2000 δημιούργησε την παγκοσμίου φήμης συλλογή του, «Handimals», η οποία περιλαμβάνει φιγούρες ζώων ζωγραφισμένες πάνω σε χέρια με εξαιρετικά λεπτομερή και ρεαλιστικό τρόπο. 

Μερικά από τα έργα – «Handimals» του διάσημου Guido Daniele που έρχεται στο AVENUE

Ναι, με απλά λόγια παίρνει αριστοτεχνικά τον ίδιο αρχικό «καμβά», δηλαδή το χέρι και το μεταμορφώνει μέσα σε λίγη μόλις ώρα σε οποιοδήποτε ζώο επιθυμεί.

Ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στην προστασία της άγριας ζωής και ασχολείται με φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το WWF, το Ινστιτούτο Jane Goodall, το Dolphin Aid, το Innocence in Danger, το PLAN, το APNEEF και το Liliane Fonds.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AVENUE

Ο Guido Daniele θα βρεθεί στο AVENUE το Σάββατο 29/6 από τις 11.30 ως τις 16.30, έτσι ώστε όλοι σας να έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της τέχνης του.

Εκεί θα βρίσκεται και η αγαπημένη Κατερίνα Ζαρίφη, που θα δει το χέρι της να μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης από τον Guido Daniele,  όπως και ένας τυχερός από όλους εσάς.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε την σελίδα https://avenuemall.gr/handimals/ και ακολουθήστε αναλυτικά τα βήματα.

Σας προτείνουμε να πάρετε μαζί σας και τα παιδιά σας, αφού ο Guido Daniele θα πλαισιωθεί από δραστηριότητες που θα απευθύνοται σε αυτά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το face-hand painting που σίγουρα θα τα τα κάνει να περάσουν τέλεια.

Ναι, το AVENUE σάς περιμένει για να ζήσετε από κοντά την τέχνη του hand – painting και να γνωρίσετε τον διάσημο Ιταλό καλλιτέχνη Guido Daniele!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://avenuemall.gr/handimals/

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι, 15123. Τ.2106100901

www.avenuemall.gr

Facebook

Instagram

Μια ματιά ακόμα:

Δίνει το παιδί σου εξετάσεις; Έτσι θα το βοηθήσεις

Μαμά βαριέμαι: Τι μπορείς να κάνεις για να βάλεις τέλος στην πλήξη του παιδιού