Ομορφιά

Μετά τη βαφή: Πώς θα κρατήσεις λαμπερό και αναλλοίωτο το χρώμα των μαλλιών;

 Πέτυχες το τέλειο χρώμα αλλά με τα λουσίματα αρχίζει να ξεθωριάζει; Αυτό συμβαίνει γιατί, η βαφή δεν μπορεί να εισχωρήσει στην καρδιά της τρίχας αν τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα και εύθραυστα.

Ποια είναι η λύση; Η καινοτομική μόνιμη κρέμα βαφή Keratin Color από τον Schwarzkopf, που αλλάζει τα δεδομένα καθώς συνδυάζει το εντυπωσιακό χρώμα με την απόλυτη περιποίηση της τρίχας χάρη στη δύναμη της κερατίνης!

Με 3 βήματα περιποίησης , η πρωτοποριακή φόρμουλα της Keratin Color χαρίζει πλούσιο χρώμα και εκτυφλωτική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα δυναμώνει την τρίχα και την προστατεύει.

Ποια είναι αυτά τα 3 βήματα;

Βήμα 1ο:

Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία της βαφής, η τρίχα χρειάζεται αναδόμηση και ενυδάτωση για να απορροφήσει τα χρωστικά συστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και να μην ξεθωριάσει το χρώμα με τον καιρό. Το serum περιποίησης με κερατίνη της βαφής Keratin Color, λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, γεμίζει τις ρωγμές της και την προστατεύει. Εφαρμόζεται πριν τη βαφή στις άκρες των μαλλιών και δεν θέλει ξέβγαλμα.

fettige haare 420x270

Βήμα 2ο:

Η κρέμα βαφής με Σύμπλεγμα Κερατίνης προσφέρει ιδανική περιποίηση και προστασία για λιγότερο σπάσιμο της τρίχας, ενώ χαρίζει ένα λαμπερό χρώμα με φυσικά ρεφλέ, χάρη στο μείγμα χρωστικών πιγκμέντων που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αναδεικνύει τον τόνο του δέρματος, για ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια και την κάλυψη. Δες εδώ τιπς για σωστή εφαρμογή της βαφής.

KC Header Home02 Claims 960x420 GR

Βήμα 3ο:

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για να διατηρηθεί αναλλοίωτο και λαμπερό το χρώμα, είναι το step μετά τη βαφή: η μαλακτική κρέμα περιποίησης με Κερατίνη, που λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας για ελαστικότητα και έξτρα λάμψη!