Ομορφιά

Βeauty gadgets για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στο σπίτι!

Είναι ακριβώς αυτή η περίοδος, η πιο κατάλληλη αλλά και της τελευταίας στιγμής θα λέγαμε, αφού έχουμε ήδη βγει στην παραλία, να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας και να απαλλαγούμε, όσο μπορούμε βέβαια από την κυτταρίτιδα! Και το λέω αυτό γιατί τώρα ι περισσότεροι είμαστε σε άδεια και έχουμε περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας!

Πέρα από τις αποτελεσματικές θεραπείες σε εξειδικευμένα κέντρα όπως μαδεροθεραπεία που λατρεύω και βοηθάει και στην κατακράτηση, το λεμφικό μασάζ και άλλες πιο δραστικές μεθόδους με μηχανήματα που διασπούν τα λιποκύτταρα, υπάρχουν αρκετά gadget ομορφιάς στην αγορά που ενισχυτικά, βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Γι’αυτούς που δεν είχαν να επενδύσουν σε πιο επαγγελματικές μεθόδους!

Και λέω ενισχυτικά γιατί εάν έχεις κυτταρίτιδα πρέπει αρχικά να προσέξεις πολύ τη διατροφή σου, αναψυκτικά, αλάτι και ζάχαρη είναι X ενώ η άσκηση και η κατανάλωση άφθονου νερού είναι επιτακτική!

Πάμε να δούμε κάποια δημοφιλή εργαλεία για μείωση της κυτταρίτιδας στο σπίτι και εάν όντως κάνουν δουλειά!

#Συσκευές μασάζ κυτταρίτιδας:

Πρόκειται για συσκευές χειρός που χρησιμοποιούν δόνηση ή κύλιση για να βοηθήσουν στη διάσπαση της κυτταρίτιδας και στην τόνωση της κυκλοφορίας.

Πέρα από τα ηλεκτρονικά gadgets είναι πολύ γνωστά και διαδεδομένα τα “Cellu-cups” που λειτουργούν ως βεντούζα επάνω στην επιδερμίδα και ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος ενώ βοηθούν στην μείωση των πρηξιμάτων!

Εφαρμόζονται με λάδι για να γλιστράει το cup κάνοντας κυκλικές ανοδικές κινήσεις στην επιδερμίδα!

@cellucups Replying to @Sara ♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

#Κολάν κατά της κυτταρίτιδας:

Πρόκειται για κολάν ή σορτς που έχουν σχεδιαστεί για να συμπιέζουν και να κάνουν μασάζ στο δέρμα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας με την πάροδο του χρόνου.

#Υπέρυθρες συσκευές μασάζ:

Χρησιμοποιούν υπέρυθρο φως και θερμότητα για να διεισδύσουν στο δέρμα και να διαλύσουν την κυτταρίτιδα.

#Dry brushing:

Mια πολύ αποτελεσματική μέθοδος που εάν την κάνεις συστηματικά θα δεις τη διαφορά!

Το στεγνό βούρτσισμα, βοηθάει στην απολέπιση του δέρματος, την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την τόνωση της κυκλοφορίας!

@stazzylicious Reply to @user846875848 ♬ original sound – Anastazia

Ενώ αυτά τα gadget βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, σίγουρα μαζί με ειδικές κρέμες κάνουν το δέρμα πιο λείο και σφριγηλό, δεν υπάρχει θαυματουργή θεραπεία για την κυτταρίτιδα.

Η υγιεινή διατροφή, η ενυδατωμένη επιδερμίδα και η τακτική άσκηση είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι πρόληψης και μείωσης της.

Eάν θες να δεις αποτελέσματα ξεκίνα άμεσα να φροντίζεις το δέρμα σου, προλαβαίνεις!

Μια ματιά ακόμα:

Ποδόλουτρα: Έχεις κουρασμένα πόδια; Έτσι θα τα ανακουφίσεις!