Ομορφιά

Brow stickers: NAI υπάρχουν και αυτοκόλλητα για “ψεύτικα” φρύδια!

Θυμάσαι τα stickers που βρίσκαμε μέσα στα πατατάκια που ήταν κρυμμένο και το αυτοκόλλητο τατουάζ;

Εεεε,φαντάσου με την ίδια λογική και τεχνική βάζεις και τα ψεύτικα φρύδια απλά βρέχοντας το αυτοκόλλητο και κολλώντας το έπειτα!

Απίστευτο;

@glamwithsuzan Trying tattoo brow stickers ?? what do we think be honest ?! ? #brows #browtutorial #makeuphacks #beautyhacks #viralmakeup #fyp ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Εάν θες να δημιουργήσεις πυκνά, γεμάτα,natural φρύδια με ωραίο σχήμα, χωρίς να χρειάζεται και ιδιαίτερη δεξιότητα να τα τοποθετήσεις, τα αυτοκόλλητα αυτά χαρίζουν αυτό το αποτέλεσμα στο λεπτό σαν να έκανες τατουάζ τρίχα-τρίχα.

Διάβασα για τα brow stickers και είδα πως κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα και χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και το κυριότερο είναι αδιάβροχα και με την σωστή συντήρηση μπορείς να τα έχεις έως και 7 ημέρες!

@blissandbeyondusa Eyebrow Tattoo Stickers#eyebrows #eyebrowstattoo #blissandbeyondusa #microblading #browtattoo #alopecia #cancer #chemo #eyebrowwigs #wigs #ombrebrows ♬ Big And Chunky – Juanito T

Αυτή η λύση είναι ιδανική για κάποια κοπέλα που σκέφτεται να κάνει microblanding φρυδιών και θέλει να δει ποιο σχήμα της ταιριάζει καλύτερα ή για τα κορίτσια που έχουν αραιωμένα φρύδια με κενά και ψάχνουν ένα trick για να τα γεμίσουν!

Η εφαρμογή είναι πανεύκολη. Βάζεις στα φρύδια σου λίγη βαζελίνη ή κρέμα έπειτα τοποθετείς επάνω το χαρτάκι, το βρέχεις με ένα βαμβάκι για λίγα δευτερόλεπτα και τα ψεύτικα φρύδια έχουν κολλήσει!

Το αποτέλεσμα κάνει ένα τρισδιάστατο εφέ και αλήθεια φαίνονται σαν αληθινά!

Eάν δεν σε έπεισα υπάρχουν και τα stencils φρυδιών, ουσιαστικά οδηγοί με σχηματισμένα φρύδια σε ιδανικό σχήμα που απλά τα βάφεις με καφέ πομάδα για super φυσικό αποτέλεσμα!

Τι άλλο θα δούμε ακόμα…

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Unsplash

Μια ματιά ακόμα: Nεσεσέρ Τριημέρου: Travel Sizes προϊόντα ομορφιάς για να βάλεις στη βαλίτσα σου!