Ομορφιά

Brownie Glazed lips: Τα juicy χείλη της Hailey Bieber που “διχάζουν”

H Hailey Bieber έβαλε απλά ένα κραγιόν και έγινε αμέσως viral!

H “τεχνική” που έκανε χρησιμοποιώντας ένα απλό καφέ μολύβι ως περίγραμμα και διάφανο gloss αναπαράχθηκε μεμιάς και δοκιμάστηκε από χιλιάδες κορίτσια σε όλο τον κόσμο!

Και έτσι γεννήθηκε ένα trend σε λίγα μόλις λεπτά!

@haileybieber tomorrow ? The Peptide Lip Treatment is back at 8am pst ✨???????? @rhode ♬ normal girl sza – ?

div class="cntlpInContentMobile">

Και έως εδώ καλά…Δεν είναι τόσο απλό το θέμα όμως όπως φαίνεται και τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας χαμός στο διαδίκτυο!

@haileybieber Sunday lip @rhode skin ♬ original sound – wap

 

Το trend δίχασε και προκάλεσε αναστάτωση…

Λατίνες και ΑφροΑμερικανές πέσαν να την φάνε την Hailey και επαναστάτησαν λέγοντας πως αυτό το trend μεσουράνησε στα 90’s, είναι δείγμα της R&B μουσικής κουλτούρας και σήμα κατατεθέν και της δικής τους αισθητικής που είχαν “οικειοποιηθεί” για χρόνια αυτό το μακιγιάζ.

Συμπληρώνουν πώς στην Αφρική τα χείλη είναι έτσι δηλαδή “Naturally Lined” εννοώντας με σκούρο περίγραμμα και πιο ανοιχτόχρωμα μέσα.

Και η αλήθεια είναι πώς δεν τα βάζουν με το διάσημο μοντέλο αλλά με την ευκολία στις μέρες μας να γίνεται αμέσως τάση οτιδήποτε κάνει ένας επώνυμος και δη “λευκός”.

Θεωρούν πώς μια επανάληψη από τα παλιά σε μια τεχνική μακιγιάζ δεν είναι trend αλλά τελικά γίνεται με την ταχύτητα της πληροφορίας!

Κυκλοφορούν άπειρα βίντεο που “τρολάρουν” ta #brownieglazedlips της Hailey, και άλλα πιο σοβαρά που μιλούν για ρατσισμό και κοινωνικές ανισότητες!

 

Δες:

@theemaeblue #greenscreenvideo Lol…Brownie Glazed Lips #beauty #haileybieber #brownieglazedlips #makeup #makeuptok #viraltiktok ♬ original sound – Mae Blue

@rogue.nini 90s women ? I love you Hailey #haileybieber #brownlipgloss #womenofcolor #90s ♬ You Know How We Do It – Ice Cube

Τα πράγματα έβαλε στη θέση τους (και αν με ρωτάς συμφωνώ απόλυτα μαζί του) o make up artist της Beyonce, Sir John λέγοντας χαρακτηριστικά στο “Diet Prada”.

«Όταν αφορούσε τις αδερφές μου ή τη μαμά μου, και τις κοινότητες των ΑφροΑμερικανών και των Λατίνων, το θεωρούσαν γκέτο»,τώρα που είναι σε λευκά σώματα, θεωρείται «fashionable»».

Το εξηγεί ως προς τον τρόπο με τον οποίο γυναίκες τονίζουν τα σαρκώδη χείλη τους, ένα χαρακτηριστικό που κάποτε χλευαζόταν από τα ευρωπαϊκά πρότυπα ομορφιάς της κοινωνίας.

Και συμπληρώνει:

«Το μόνο που είχαν ήταν μολύβι για τα χείλη και ένα διάφανο gloss, έπρεπε να είναι δημιουργικές και να δοκιμάζουν τα πράγματα με ανορθόδοξο τρόπο, λόγω της έλλειψης προϊόντων για όλες αυτές τις γυναίκες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada ™ (@diet_prada)

Όλος αυτός ο ντόρος επειδή απλά η Hailey Bieber ήθελε να προμοτάρει το gloss της δικής της σειράς καλλυντικών…

Διάβασε ακόμα:

Οι 5 τάσεις στα νύχια που θα λατρέψεις για το Φθινόπωρο!