Μακιγιάζ
Lip tint: Μπορείτε να το φορέσετε και πάλι και σας έχουμε τα 5 ωραιότερα!
Tips & Trends
Steal the Look: Σήμερα αντιγράφουμε το casual look της Camila Coelho με ελάχιστο budget
Μαλλιά
Tiger Dailily: Είναι το ωραιότερο hair color trend της Άνοιξης!
Tips & Trends
AYTO το τζιν θα θέλεις να το προσθέσεις άμεσα στην ντουλάπα σου (VIDEO)

Οι πλέον αποτελεσματικές κρέμες περιέχουν τουλάχιστον 1% περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, για αυτό όταν διαβάζεις τα συστατικά που αναγράφονται στη συσκευασία πρέπει να βρίσκεται κοντά στο κέντρο του καταλόγου.

Η δράση της: αντιμετωπίζει τη ξηρότητα βοηθώντας την επιδερμίδα να διασφαλίζει τη φυσική της ενυδάτωση. Επίσης η Βιταμίνη Ε έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα για να εξουδετερώνει τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες για αυτό το λόγο και είναι γνωστή ως η βιταμίνη που διασφαλίζει τη «προστασία» της επιδερμίδας. Μεγάλος αριθμός από μελέτες αποδεδειγμένα της δίνουν το κύρος και την αξία της βιταμίνης σούπερ σταρ. Σε κάποιες από αυτές η βιταμίνη Ε αντιμετωπίζει ένα σημαντικό αριθμό από ασταθή κύτταρα τα οποία αναπτύσσονται μετά την έκθεση στο καπνό του τσιγάρου. ´Aλλες δείχνουν ότι όταν στην εφαρμόζουμε μέσω των καλλυντικών στην επιδερμίδα μας πριν την έκθεση στον ήλιο, η επιδερμίδα κοκκινίζει, ξηραίνεται και πρίζεται  λιγότερο.

Πως χρησιμοποιείται: Απλώστε ένα προιόν με βιταμίνη Ε πριν αλλά και μετά την έκθεση στον ήλιο. Ελάχιστη ποσότητα UV ακτινοβολίας μπορεί να καταστρέψει τα φυσικά αποθέματα σε βιταμίνη Ε στο δέρμα γι αυτό ενδείκνυται πριν εκτεθείς στην ακτινοβολία να προστατέψεις την επιδερμίδα σου με ένα αντηλιακό που περιέχει βιταμίνη Ε αλλά και C ( H Βιταμίνη C εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα). Ένα After Sun προιόν με βιταμίνη E βοηθά επίσης τονίζει ειδικός σε θέματα που αφορούν τη δράση της βιταμίνης Ε. Κάποιες έρευνες έχουν δείξει την αντιφλεγμονόδη δράση της που μειώνει τις φθορές ακόμη και αν δεν είσαι πια εκτεθειμένη στον ήλιο.

Δες ακόμα: Για πάντα νέα και φρέσκια, λέγοντας όχι σε 5 κακές συνήθειες

×