Επιδερμίδα
Αν το face oil δεν ενυδατώνει την επιδερμίδα σας προφανώς κάνετε ένα από τα 3 βασικά λάθη
Tips & Trends
Τα φλοράλ φορέματα που φοράει αυτή η influencer στο σπίτι της έχουν γίνει viral!
Επιδερμίδα
Beauty hero: Το προϊόν περιποίησης που αγαπά η Victoria Beckham και πρέπει να πάρει θέση στο μπάνιο σας
Διατροφή
Θες να μειώσεις την όρεξή σου τώρα που είσαι στο σπίτι και δεν μπορείς; Σου έχουμε 9 αποτελεσματικά tips!

Αυτές οι μικρές γυαλιστερές πέρλες έχουν χαρακτηριστεί ως ο μαύρος χρυσός της γεύσης. Στοιχείο κύρους στα επίσημα γεύματα στις μέρες μας, το χαβιάρι ήταν αγαπημένο στην αρχαιότητα και ειδικότερα στους αρχαίους Έλληνες.
Πηγές που έχουμε από τον Αρχέστρατο διακεκριμένο διαιτολόγο τον 4ο αιώνα πχ αναφέρει ότι οι Έλληνες αγαπούσαν ιδιαίτερα τα αυγά του οξύρρυγχου από τη Μαύρη Θάλασσα.

Μέσα στο πέρασμα των χρόνων και τη εδραίωσή του ως ακαταμάχητο πειρασμό της γεύσης το χαβιάρι απέκτησε και άλλη μια ιδιότητα. Εδώ και 25 χρόνια έγινε το ορόσημο στην ιστoρία της La Prairie ως το πλέον πολύτιμο συστατικό για τη σύσφιξη και την αντιγήρανση της επιδερμίδας.

Πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες, Ω3, νουκλεϊκά οξέα και φωσφολιπίδια ενισχύει τα αντιοξειδωτικά επίπεδα του δέρματος και βελτιώνει τις φυσικές του λειτουργίες. Τα εκχυλίσματα του χαβιαριού επιπλέον προστατεύουν το DNA και ενισχύουν τη προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας.

Με πολύ υψηλά επίπεδα αποστάγματος χαβιαριού το οποίο προέρχεται από οικολογική υδατοκαλλιέργεια οξύρρυγχου Baeril, η La Prairie δημιούργησε το νέο Skin Caviar Liquid Lift το οποίο προσφέρει σύσφιξη και νεανικότητα στο δέρμα.
Η σύνθεσή του περιέχει επιπλέον: ένα πολυμερές με βάση την γλυκόζη που αποκαθιστά την λειτουργία των επιδερμικών κυττάρων και εξασφαλίζει σύσφιξη με μεγάλη διάρκεια, όπως και πενταπεπτίδια που αποκαθιστούν την ισορροπία του δέρματος και προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από το άγχος. Αφού ενεργοποιήσεις τη σύνθεσή του άπλωσε δύο σταγόνες στη παλάμη του χεριού σου και στη συνέχεια κάνε απαλή επάλειψη στο πρόσωπο και το λαιμό. Πρωί και βράδυ είναι η απόλυτη φροντίδα για σφριγηλή επιδερμίδα.

×