Ομορφιά

Έχω πάθει εμμονή με το body brushing και πρέπει να πάθεις και εσύ

Μπορεί και να έχεις ακούσει για το body brushing μπορεί όμως και όχι. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είχα ακούσει και διαβάσει σχετικά εδώ και ΠΟΛΥ καιρό αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί να το κάνω. Το body brushing λοιπόν, είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: το να τρίβεις το σώμα σου στεγνά, με μια βούρτσα. Όχι βούρτσα μαλλιών, υπάρχουν ειδικές βούρτσες αλλά θα παραδεχτώ πως όταν το ξεκίνησα, χρησιμοποίησα μια παλιά, τρίχινη βούρτσα μαλλιών.

wooden body cleaning brush

Διάβαζα και ξαναδιάβαζα πως κάνει θαύματα για το σώμα και για την κυτταρίτιδα και, όταν πια έφτασε ο κόμπος στο χτένι (διπλής) και το καλοκαίρι ήταν προ των πυλών, αποφάσισα να το ξεκινήσω. Τι είχα να χάσω; Σε εκείνη τη φάση θα έτριβα το σώμα μου και με κάκτους αν μου έλεγαν πως θα δω διαφορά. Δεν έχω κάνει κάτι καλύτερο για το σώμα μου αλήθεια…

body_brush2-600x600

Σύμφωνα με όσα διάβασα και με έπεισαν, κάνοντας ανοδικές κινήσεις με μια βούρτσα σε στεγνό δέρμα κάνεις αφενός απολέπιση. Δεύτερον ενεργοποιείς την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και βελτιώνεις την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Τρίτον, ενεργοποιείς το λεμφικό σύστημα και αποβάλλεις τις τοξίνες. Πως το έκανα εγώ; Πριν κοιμηθώ, έτριβα όλο μου το σώμα και έμπαινα μετά στο μπάνιο. Βγαίνοντας, έβαζα μια κρέμα για την κυτταρίτιδα και έπεφτα για ύπνο.

timthumb

Σοβαρά τώρα, η διαφορά που είδα μέσα σε μόλις 10 μέρες ήταν απλά απίστευτη. Δεν σταμάτησα έκτοτε να μιλώ για το body brushing όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Τυχαίνει μάλιστα να έχει γίνει trend τελευταία και είμαι ακόμα πιο χαρούμενη για αυτό. Αφιερώνοντας μόλις 3 λεπτά στο body brushing μπορεί να αλλάξει όλο σου το σώμα και δεν υπερβάλλω. Ξεκίνα σήμερα και μην ξαναφήσεις την κυτταρίτιδα για την τελευταία στιγμή! Με μόλις 3 λεπτά κάθε μέρα μπορείς να έχεις το πιο λείο σώμα όταν πια θα ξαναέρθει ο καιρός να φορέσεις σορτσάκια!

Διάβασε ακόμα:

Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα σε 3 βήματα

6 κρέμες BB & CC για κάθε ανάγκη

#PrideNails γιατί σήμερα είναι γιορτή!