Μαλλιά
5 λόγοι που θα σας πείσουν να βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα πριν έρθει η Άνοιξη
Tips & Trends
Negin Mirsalehi: H πιο sexy influencer μας δείχνει 5 looks για βραδινές εξόδους που εντυπωσιάζουν!
Μακιγιάζ
Χρωματιστές ψεύτικες βλεφαρίδες: Κάνουν θραύση στο Instagram και επιβάλλεται να τις φορέσετε το weekend
Star Style
Η Kendall Jenner υιοθετεί σήμερα μια από τις τοπ τάσεις του 2000!

H κοιλίτσα είναι το δεύτερο πιο συχνό πρόβλημα που απασχολεί τις γυναίκες, αμέσως μετά την περιφέρεια και τα ψωμάκια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι βλέπουμε ακόμα και αδύνατες γυναίκες, να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το τοπικό πάχος στην κοιλιά. Επίσης, είναι γνωστό ότι ακόμα και αν καταφέρουμε να χάσουμε το περιττό μας βάρος, η κοιλιά μπορεί να επιμένει… Υπάρχει κάποια λύση, που δεν θα μας «κοστίσει» τόσο πολύ σε χρόνο και χρήμα, αλλά μπορεί να έχει τα άμεσα αποτελέσματα που ζητά η σύγχρονη γυναίκα;

Υπάρχει! Και ονομάζεται Cavitation, το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα ειδικά για την περιοχή της κοιλιάς.
Το Cavitation αναλαμβάνει να κάνει αυτό που είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει από μόνο του: να καταστρέψει τον λιπώδη ιστό, σπάζοντάς τον σε πολύ πολύ μικρά κομμάτια, τα οποία αποβάλλονται από τον οργανισμό μας μέσω της διούρησης. Και εδώ βρίσκεται η τεράστια διαφορά του Cavitation έναντι άλλων παρόμοιων μηχανημάτων: δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα (με κίνδυνο σταματώντας τη θεραπεία να γυρίσουμε στο σημείο μηδέν), αλλά τα καταστρέφει εντελώς με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση και ορατή μείωση πόντων στην κοιλιά.
Είναι τόσο εντυπωσιακά τα αποτελέσματα, που προτείνουμε πάντα πριν την πρώτη θεραπεία με Cavitation, να φέρετε μαζί σας ένα παντελόνι που δεν κουμπώνει. Αμέσως μετά τη συνεδρία όχι μόνο θα κουμπώνει το παντελόνι, αλλά θα μπαίνει και ένα δάχτυλο μέσα!

Το Cavitation λοιπόν μπορεί να πραγματοποιεί εξαιρετικές αλλαγές στην κοιλιά, αλλά και το υπόλοιπο σώμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν πρέπει να βοηθήσετε και εσείς λίγο τον οργανισμό σας, για να επιτύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το νερό είναι ο πιο σημαντικός μας σύμμαχος ανάμεσα στις θεραπείες με Cavitation, γιατί έτσι θα βοηθήσουμε στην καλύτερη αποβολή του λίπους μέσω της διούρησης. Επίσης, είναι γνωστό πως για να καταφέρουμε να έχουμε μία επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά, δεν πρέπει να ξεκινήσουμε να κάνουμε κοιλιακούς όταν ακόμα υπάρχει λίπος στην περιοχή. Αφού λοιπόν καταστρέψουμε το κοιλιακό λίπος με Cavitation, τότε η εκγύμναση εγγυάται το πολυπόθητο 6-pack στην κοιλιά μας!

rsz doctor 143telikon1

Ευχαριστούμε τη Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic Μαρία Χατζηαναστασίου
Πατησίων:210 8833800
Σύνταγμα: 210 3232722
www.medicosmetic.gr

×