Μαλλιά
Το νέο κούρεμα της Dua Lipa είναι ακόμη πιο εκκεντρικό από το χρώμα
Ιδέες Διακόσμησης
Τα πιο κατάλληλα χρώματα για βρεφικά υπνοδωμάτια!
DIY
Σήμερα θα κάνετε την πιο αγνή και φυσική μάσκα μαλλιών με ένα και μόνο συστατικό
Το look της Φαίης
Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/2

Κι όμως η οριστική αποτρίχωση δεν είναι μύθος. Μάλιστα, στο εξωτερικό έχουν βρει εδώ και αρκετό καιρό τη λύση. Στην Ελλάδα μέχρι τώρα πραγματοποιούσαμε συνεδρίες με ένα ή το πολύ δύο μεθόδους laser, ίδιες για οποιοδήποτε φωτότυπο δέρματος, οι οποίες πολύ συχνά υπόσχονταν θαύματα χωρίς όμως πραγματικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό ενώ στην αρχή βλέπαμε αποτέλεσμα, μετά η τριχοφυΐα έδειχνε να επανέρχεται ή να επιμένει σε διάφορα σημεία του σώματος! Τώρα πια, όλα αυτά είναι παρελθόν με την επαναστατική μέθοδο HAIRLESS®!

Τι είναι η μέθοδος Hairless® που μόλις ήρθε στην Ελλάδα; Η μέθοδος HAIRLESS® συνδυάζει για πρώτη φορά 6 διαφορετικές μεθόδους, για να πετύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα: την οριστική αποτρίχωση! Είναι γνωστό, ότι δεν κάνουν όλα τα laser για όλες τις περιοχές και πόσο μάλλον για όλους τους ανθρώπους! Για πρώτη φορά, στον χώρο του HAIRLESS® βρίσκονται 6 διαφορετικές μέθοδοι, όπου η μία καλύπτει περιπτώσεις ή σημεία του σώματος που αδυνατεί να καλύψει η άλλη, ενώ ο συνδυασμός τους προσφέρει τα πραγματικά οριστικά αποτελέσματα! Επίσης, για την καταπολέμηση της τριχοφυΐας χρειάζεται να γνωρίζει ο ειδικός πώς, πότε και πόσο συχνά πρέπει να “χτυπηθεί” το κάθε τριχοθυλάκιο, με ποια σειρά και πόσες φορές θα χρησιμοποιηθεί κάθε laser, καθώς και πότε θα χρειαστεί συνδυασμός των μεθόδων. Τώρα με τη μέθοδο Hairless®, για πρώτη φορά 6 διαφορετικές μέθοδοι συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα προσωποποιημένο και οριστικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης!

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθούν οι ειδικοί του Hairless®;
1. Διάγνωση: Μια σειρά διαγνωστικών τεστ (μέτρηση φωτότυπου, ανάλυση τριχοθυλακίου, δερματογραφία κ.α.) καθορίζουν τις μεθόδους που ανταποκρίνονται σε κάθε περίπτωση. Παράλληλα αναλύονται διάφοροι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην τριχοφυΐα, όπως το ορμονικό προφίλ, η περιοχή που μας ενδιαφέρει, οι μέθοδοι που έχουν ακολουθηθεί στο παρελθόν κ.ά.
2. Πλάνο: Δημιουργείται προφίλ για κάθε γυναίκα ή άντρα, με εξατομικευμένο πλάνο συνεδριών, που μπορεί να απαρτίζεται από 1 έως και 6 διαφορετικές μεθόδους συνδυαστικά κάθε φορά, καθώς μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε τριχοθυλάκιο ξεχωριστά και άρα να προσφέρουμε οριστικό και μόνιμο αποτέλεσμα.
3. Παρακολούθηση: Κι όμως, δε χρειάζεται να έχουν εμφανιστεί οι τρίχες για να πραγματοποιηθεί μία συνεδρία αποτρίχωσης! Οι HAIRLESS® experts θα καταλήξουν στην απαραίτητη συχνότητα συνεδριών και στη μέθοδο που θα ακολουθηθεί στην επόμενη επίσκεψη σου.

Οι 6 μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στο Hairless
a. Alexandritis: Δραστικό laser με μεγάλο βάθος διείσδυσης, το οποίο όμως δεν μπορεί να σαρώσει μεγάλες περιοχές ταυτόχρονα.

b. Διοδικό: Σαρώνει μεγάλες περιοχές σε μικρό χρόνο και είναι ιδανικό για περιοχές όπως πλάτη, πόδια κ.ά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο σκούρα ή μαυρισμένα δέρματα.

c. Παλμικό: Δίνει πολλά μήκη κύματος μαζί, σαν να έχουμε ταυτόχρονα πολλά laser, τα οποία φτάνουν σε πολλά διαφορετικά βάθη την ίδια στιγμή. Η μεγάλη κεφαλή το κάνει ιδανικό για σάρωση μεγάλων περιοχών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

d. ND Yang: Εκλεπτυσμένη μορφή laser, ιδανική για ευαίσθητα δέρματα. Αναλαμβάνει τις περιπτώσεις που αποτυχαίνουν τα άλλα laser και μπορεί να χρησιμοποιείται σε δέρματα με ευρυαγγείες ή ακόμα και το καλοκαίρι με αντηλιακή προστασία. e. Ενζυμική: Μετά την αποτρίχωση – συνήθως με κερί – εφαρμόζονται μέθοδοι ή κρέμες για την καταστροφή της ρίζας της τρίχας.

f. Θερμική: Ιδανική για εξάλειψη τριχών που δεν έχουν μελανίνη και είναι ευδιάκριτες και σε μικρές περιοχές, πχ. πηγούνι.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις για τη μέθοδο Hairless; Πληρώνεις μόνο για το πρόγραμμα, ανεξάρτητα από το πόσες μέθοδοι θα συνδυαστούν για την περίπτωσή σου. Οι συνεδρίες που θα χρειαστούν καθορίζονται από τους Hairless experts ανάλογα με τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ. Αν έχεις δοκιμάσει αποτρίχωση με laser ήδη, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, στο Hairless θα βρεις τον ιδανικό συνδυασμό ειδικά για το δέρμα σου και οριστικό αποτέλεσμα.

Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα
Τηλ: 210 7216416
www.hairless.gr

×