Ομορφιά

Η Beauty Editor προτείνει: Τα 4 προϊόντα που άλλαξαν τελείως τη ρουτίνα ομορφιάς μου

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρεις νέα brands που είναι αξιόπιστα, vegan και κυκλοφορούν cruelty-free καλλυντικά περιποίησης προσώπου που αξίζει να δοκιμάσεις. Όταν λοιπόν ανακάλυψα τη MIELĒV μέσα από συνεχείς αναφορές στην Ιταλική και Βρετανική VOGUE, αλλά και στο VANITY FAIR του Λονδίνου, ένιωσα την ανάγκη να δοκιμάσω αυτό το νέο brand όπου μέσα στον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να διακριθεί.

Η MIELĒV, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Δεκέμβριο του 2020, είναι ένα brand με συναισθηματική ευφυΐα, συνείδηση και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Η φιλοσοφία της έχει στον πυρήνα τη γυναίκα και τη φύση. Γύρω από αυτόν τον πυρήνα περιστρέφονται όλες οι επιστημονικές καινοτομίες που συνθέτουν το αποτέλεσμα, το οποίο καλύπτει πλήρως μια ολιστική προσέγγιση υγείας και ομορφιάς.

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα προϊόντα της MIELĒV δύο μήνες πριν από τον γάμο μου και εντυπωσιάστηκα με τα αποτελέσματα που είδα στην επιδερμίδα μου. Τους δύο αυτούς μήνες έβαλα στην καθημερινότητά μου 4 νέα προϊόντα που άλλαξαν τελείως τη ρουτίνα ομορφιάς μου.

Το Pure Skin Natural Cleanser La Pluie είναι ένα φανταστικό καθαριστικό προσώπου που το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ για τέλεια καθαρό και λείο δέρμα. Αυτό που με εντυπωσίασε στο συγκεκριμένο cleanser είναι το πόσο αποτελεσματικό είναι ακόμα και στο πιο βαρύ μακιγιάζ. Αμέσως μετά απλώνω το Serum L’ Éclaircie της MIELĒV (το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως serum για τα μάτια) και στη συνέχεια την κρέμα ημέρας La Roseraie αλλά και την κρέμα ματιών Le Pétale.

Πηγή έμπνευσης του ονόματός είναι το γαλλικό ρήμα  “je m’ élève” που σημαίνει “ανυψώνομαι” — εκτιμώ τον εαυτό μου, αναγνωρίζω τα προσόντα μου, πιστεύω στις δυνατότητές μου, και διεκδικώ το καλύτερο — με δυο λόγια “αναβαθμίζομαι εσωτερικά και εξωτερικά”. Μια σύγχρονη γυναίκα, δυναμική και όμορφη, μέσα και έξω. Μια γυναίκα που περιποιείται σώμα και πνεύμα, σέβεται το περιβάλλον, και οραματίζεται έναν καλύτερο κόσμο συμβάλλοντας σε αυτόν με τη στάση ζωής της.

H MIELĒV αναζητά με επιμονή, τα πιο αγνά συστατικά που μπορεί να προσφέρει η φύση, μελετώντας παράλληλα τις ανάγκες του δέρματος. Δεν χρησιμοποιεί κανένα τοξικό συστατικό, σέβεται και φροντίζει το μικροβιώμα της επιδερμίδας μέσω της προσθήκης πρεβιοτικών σε όλα τα προϊόντά της, δεν διενεργεί καμία δοκιμή σε ζώα, και περιορίζει την χρήση πλαστικού. Δημιουργεί και προτείνει τις πιο ενδεδειγμένες φόρμουλες βιολογικής και φυσικής προέλευσης, για κάθε τύπο επιδερμίδας, μέσω συνεχούς επιστημονικής έρευνας και υπεύθυνης διαχείρισης πόρων, ώστε να προσφέρει, με όσο το δυνατόν πιο αγνό, και κλινικά αποδεδειγμένο τρόπο, προϊόντα που θεραπεύουν την επιδερμίδα, ικανοποιούν τις αισθήσεις και παρέχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Μπορείς να βρεις τη MIELĒV στο mielev.com, στο Instagram και στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα:

Jennifer Aniston: Τα 3 μυστικά που κάνουν την επιδερμίδα της να δείχνει άψογη!

Τα make up tricks που θα λατρέψετε -Ποιο σας αρέσει περισσότερο;