Ομορφιά

Η καλύτερη εκδοχή του δικού σου … Χαμόγελου σε ένα ραντεβού -Έτσι θα το αποκτήσεις!

Η αλήθεια είναι πως ένα ελκυστικό χαμόγελο βελτιώνει την συνολική εικόνα του προσώπου μας. Μας κάνει να αισθανόμαστε και να φαινόμαστε πιο νέοι, υγιείς και να χαμογελάμε με αυτοπεποίθηση!

Η αισθητική οδοντιατρική έχει τα εργαλεία για να το πετύχουμε: Λεύκανση, Ορθοδοντική με ‘’αόρατους ‘’ Νάρθηκες, Όψεις Ρητίνης, Όψεις Πορσελάνης, Ολοκεραμικές Στεφάνες.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον αισθητικό οδοντίατρο ώστε να σας προσφέρει το αξεπέραστο προνόμιο, ένα χαμόγελο το οποίο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το δικό σας πρόσωπο, τα δικά σας χαρακτηριστικά και ανάγκες.

Όμορφο δεν είναι το αποτέλεσμα με τα λευκά, άψυχα δόντια, σαν κουτάκια που φωνάζουν από μακριά την αισθητική παρέμβαση. Εμείς ξέρουμε πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η εξατομίκευση!

Για να το πετύχουμε αυτό, στην κλινική μας, κατ’ αρχήν έχουμε μια ενδελεχή συζήτηση με τον ασθενή για να κατανοήσουμε τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες του.

Στη συνέχεια ακολουθεί η λήψη φωτογραφιών και video τόσο των δοντιών όσο και του προσώπου, αποτυπώνοντας το αρχικό χαμόγελο σε στατικότητα αλλά και κατά την ομιλία, σε πλατύ γέλιο, το προφίλ, τα χείλη ακόμα και το χρώμα του δέρματος.

Η ψηφιακή τεχνολογία, με το ‘’σκανάρισμα’’ του στόματος με το ενδοστοματικό scanner ολοκληρώνει τα δεδομένα μας και μας βοηθά να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητες του στόματος και του προσώπου.

Έπειτα ακολουθεί κατάρτιση του σχεδίου θεραπείας μας συνδυάζοντας σ’ αυτό την αισθητική αρμονία του τελικού χαμόγελου, το σεβασμό στους βιολογικούς παράγοντες καθώς και την φυσιολογική λειτουργία ολόκληρου του στοματογναθικού συστήματος.

Σειρά έχει η παρουσίαση του εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας, με φωτογραφίες από παρόμοια περιστατικά, με διαγνωστικά κερώματα, με το Digital Smile Design δηλαδή το ‘’εικονικό ‘’τελικό χαμόγελο στην οθόνη του υπολογιστή μας. Τούτη η επικοινωνία με τον ασθενή μας είναι βασικό κλειδί της επιτυχίας .

Τέλος η επιστημονική κατάρτιση και η εμπειρία του θεράποντος, η καλλιτεχνική του διάθεση και ο συνδυασμό τους με όλα τα παραπάνω θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός μοναδικού, εξατομικευμένου χαμόγελου που θα είναι η καλύτερη εκδοχή του δικού σας χαμόγελου.

Το άρθρο υπογράφει η οδοντίατρος, Ρήγα Αικατερίνη.

Περισσότερες πληροφορίες:

FB: Ρήγα Αικατερίνη

Instagram: citydentist.gr

site: www.citydentist.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3821431

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η συνήθεια στο μακιγιάζ που άλλαζε μόνο μια φορά το χρόνο!

Τελείωσαν τα blotting papers; Κανένα πρόβλημα! Απομακρύνετε τη λιπαρότητα με τον πιο απίθανο τρόπο

10 τέλειες πλεξούδες που μπορείτε να φτιάξετε στην κόρη σας τώρα που ξεκίνησε το σχολείο!