Ομορφιά

Η online φαρμακοποιός σου: Της λες τις ανάγκες σου και σου προτείνει τα ιδανικά προϊόντα! Γιατί το skincare είναι προσωπική υπόθεση!

Ονομάζομαι Όλγα Λυδάκη, είμαι περήφανη μητέρα 2 παιδιών, σύζυγος και το 2000 επέστρεψα από τις σπουδές μου στο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΛΥΔΑΚΗ ως φαρμακοποιός. Είμαι η 4η κατά σειρά φαρμακοποιός στην οικογένεια, φέρω το όνομα της γιαγιάς μου η οποία ήταν η 1η γυναίκα που έκανε το επάγγελμα αυτό στην Κρήτη (1930) και διαδέχτηκε τον πατέρα της που ήταν πρακτικός(1890).

Τη σκυτάλη την πήρα από τον πατέρα μου Γιώργο Λυδάκη, ο οποίος ήταν από τους πρώτους στον κλάδο μας που ανέπτυξε το φαρμακείο στο κομμάτι των καλλυντικών και των συμπληρωμάτων διατροφής #4γενιεσφαρμακοποιων

Η αγάπη μου για το skincare και την κοσμετολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς και έτσι χωρίς δισταγμό την επίλεξα στην εξειδίκευσή μου στο πανεπιστήμιο… Όπως κάθε γυναίκα (και οι άνδρες φυσικά!), είναι μοναδικά όμορφη, ξεχωριστή, έχει τις δικές της χάρες αλλά και ανάγκες, ακριβώς το ίδιο ισχύει και με την επιδερμίδα.

Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω πως το skincare είναι προσωπική υπόθεση και δεν πρέπει να αντιγράφεται, αλλά να χτίζεται, βάση των αναγκών της κάθε επιδερμίδας..

Ως σύμβουλος υγείας και ομορφιάς, δένομαι πολύ με τους πελάτες μου, θέλω το καλύτερο για αυτούς και όπως λέω συνήθως: Επιτυχία είναι όταν ο πελάτης πηγαίνοντας στο σπίτι του και χρησιμοποιώντας το προϊόν που αγόρασε θα πει “Ναι, αυτό ακριβώς ήταν που χρειαζόμουν”,  να νιώσει δηλαδή αυτή τη χαρά.

Μέσα από τα βιντεάκια που παρουσιάζω κατά καιρούς στα social media, θέλω απλά, καθεμία και καθένας από εσάς να μάθει να ακούει τις ανάγκες της επιδερμίδας του, να αγαπήσει αυτή τη διαδικασία selfcare και να γνωρίσει τη σωστή χρήση των προϊόντων και φυσικά πως μπορεί να συνδυάσει κάθε συστατικό, με την ιδανική σειρά.

Έπειτα σκέφτηκα να ενσωματώσω όσα περισσότερα βίντεο μπορώ στα προϊόντα του ηλεκτρονικού φαρμακείου μας και κάπως έτσι, με αυτό το σκεπτικό, δημιουργήθηκε η πλατφόρμα που σας παρουσιάζουμε σήμερα!

Το pricelesspharmacy.gr είναι με λίγα λόγια, η προέκταση του φυσικού μας σημείου με τις αξίες μας σταθερές όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν ως αφετηρία τους πελάτες μας, την σπουδαιότητα της άρτιας συμβουλής, τόσο σε ιατρικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Καθώς το Moto μας #νιωσετηφροντιδα πηγάζει από την ανάγκη μας να προσφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες μας σε εσάς και ο απώτερος σκοπός μας είναι το πλατύ σας χαμόγελο, θελήσαμε να ταξιδέψουμε και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Έτσι δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, που έχει ως κύριο στόχο, την εξυπηρέτηση του χρήστη, όπως θα την βίωνε στο φυσικό μας σημείο. Αρκεί να πατήσετε το σηματάκι με το άβαταρ και αμέσως θα βρίσκεστε σε άμεση επικοινωνία με εμένα.

Είναι το 1ο site στην Ελλάδα που στηρίζεται στην αμεσότητα του ιδίου του φαρμακοποιού με το χρήστη, μέσω live chat, ο οποίος μπορεί να λάβει εξατομικευμένη συμβουλή, ή και ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε του ανάγκη.

Παράλληλα περιέχει συμβουλές και βίντεο για τη χρήση των προϊόντων, δια χειρός φαρμακοποιού που θα βρείτε στα προϊόντα με την ετικέτα #olgastips και βέβαια πολύ καλές τιμές!

Κάθε πακέτο priceless που φτάνει στην πόρτα σας είναι και μια μικρή έκπληξη… Αλλά δεν θα πούμε περισσότερα, θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε μόνοι σας… Το μόνο που θα πούμε είναι πως συσκευάζεται με μεράκι και πολλή αγάπη!

Η οπτική μας, ως ομάδα, εστιάζει στην αυθεντικότητα, τη δοτικότητα, το ενδιαφέρον μας για εσάς, τους πολύτιμους πελάτες μας, που είστε και η πηγή έμπνευσης για το όνομα μας.. priceless που σημαίνει ανεκτίμητος, πολύτιμος, όπως εσείς…

Σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια στο PRICELESSPHARMACY.GR ευχόμενοι να νιώσετε τη φροντίδα και κυρίως ελπίζοντας στο πλατύ χαμόγελό σας…

Μια ματιά ακόμα:

Θες να δώσεις όγκο στα μακριά μαλλιά σου; To “u shape” κούρεμα θα σε σώσει!

Millie Bobby Brown: Η 18χρονη star που “τάραξε τα νερά” στον χώρο της ομορφιάς!