Ομορφιά

Κόκκινο κραγιόν: Δείτε πως αλλιώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο μακιγιάζ σας!

Ένα κόκκινο κραγιόν υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Είναι άλλωστε η πλέον κλασική απόχρωση κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας και τις περιστάσεις καθώς επίσης και για όλες τις ηλικίες και looks.

Οι make up artists όμως σας υπενθυμίζουν ότι είναι παράλληλα ένα προϊόν μακιγιάζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους και όχι μόνο για να τονίσετε τα χείλη σας.

Ένας παλιός, παραδοσιακός τρόπος είναι να το απλώσετε στα ζυγωματικά σας αντί για ρουζ. Το έκανε η γιαγιά σας, σίγουρα το έχει αναφέρει.

Το εφαρμόζετε με τα δάχτυλα σας, ακριβώς όπως κάνετε και με το blush σε μορφή κρέμας. Εναλλακτικά μπορείτε να το απλώσετε και με το ειδικό πινέλο αν είστε φυσικά εξοικειωμένες με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Η δεύτερη χρήση του είναι ως σκιά ή eyeliner. Το κόκκινο χρώμα στα μάτια ήταν και παραμένει μεγάλη τάση, ειδικά η απόχρωση του κερασιού. Το απλώνετε και πάλι με τα δάχτυλα σε όλο το πάνω βλέφαρο ή με ένα πολύ λεπτό πινέλο κάνοντας περίγραμμα.

Ο τρίτος και πιο πρωτότυπος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο κραγιόν είναι αντί για κονσίλερ!

Ναι σωστά διαβάσατε. Το κόκκινο χρώμα σε συνδυασμό πάντα με το κονσίλερ και αφού κάνετε πολύ καλό blending αποχρωματίζει το μαύρο των κύκλων με αποτέλεσμα να φωτίζετε η περιοχή των ματιών με έναν απίστευτο τρόπο.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε:

Φώτο: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

DIY: Τα πιο λαχταριστά lip scrubs του Καλοκαιριού -ΒΙΝΤΕΟ

Highlighter: Οι τρεις χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για τη σωστή εφαρμογή του!

Baby Powder: Δείτε 5 beauty τρόπους που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε