Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Love Your Body
Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργύρω Μπαρμπαρίγου: Αφράτος κορμός με φράουλα και σοκολάτα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και το γνωστό Beauty Lounge πήρε την πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης να στηρίξει τις γυναίκες που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση από εμάς. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο το «ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ» αναδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη του προς τις γυναίκες και τα αγέννητα παιδιά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά όλων μας.
Τα «ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ» Beauty Lounge προσκαλούν τους πελάτες τους σε όλη την Ελλάδα να προσφέρουν συσκευασμένα προϊόντα, δίνοντάς τους ως κίνητρο μια έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες τους. Σύμμαχος της εταιρίας σε αυτή της την προσπάθεια είναι ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», ο οποίος αναλαμβάνει να διαθέσει τα τρόφιμα στις οικογένειες που στηρίζει.
Μπορείτε να προτείνετε μέσω του site www.nails.gr μια εγκυμονούσα γυναίκα που θεωρείτε ότι βρίσκεται σε ανάγκη και στη συνέχεια ο Σύλλογος θα φροντίσει να έρθει σε επαφή με εκείνη προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια.
Ας βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, για να αποδείξουμε πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή όταν αποδεικνύεται έμπρακτα.

×