Ομορφιά

Πώς βάζουμε ρουζ: Το βίντεο που σου δείχνει το τρόπο!

Ναι, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο βασικά καλλυντικά που υπάρχουν σε κάθε νεσεσέρ. Ένα από αυτά που σίγουρα εφαρμόζεις κάθε μέρα αλλά και ένα από αυτά που πρέπει να ξέρεις και τον σωστό τρόπο εφαρμογής του. Μιλάμε φυσικά για το ρουζ! Και γιατί διαδραματίζει τόσο σημαντικό ρόλο η σωστή εφαρμογή του ρουζ σου;

Παρακάτω θα σου αναλύσω όλο το σκεπτικό που πρέπει να γνωρίζεις.

Εκτός από την αίσθηση φρεσκάδας αλλά και υγείας που χαρίζει, λοιπόν, θέλουμε παράλληλα να ανορθώνει τα ζυγωματικά μας και να δείχνει το πρόσωπο μας πιο σφριγηλό από ποτέ. Μπορεί το ρουζ να τα κάνει όλα αυτά; Φυσικά, αν εφαρμοστεί σωστά!

Έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα, κάτι το οποίο έχουμε διαπιστώσει και με διάφορες τεχνικές όπως είναι το contouring. Με την συγκεκριμένη τεχνική και την χρήση ενός προϊόντος σε πιο σκούρα απόχρωση, μπορείς να μεταμορφώσεις το πρόσωπό σου, να δείξεις τη μύτη σου πιο λεπτή, να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου και να δώσεις την ψευδαίσθηση ενός πιο μικρού μετώπου. Εν ολίγοις μπορείς να κάνεις θαύματα! Έτσι και με το ρουζ.

Πώς βάζουμε ρουζ

Ο τρόπος που συνήθως ”τρίβουμε” το πινέλο γύρω-γύρω στα μήλα μας, ίσως να μην είναι ο πλέον σωστός, καθώς δείχνει το μάγουλο καθοδικό και χαλάει την αρμονία του προσώπου. Άρα λοιπόν ποιος είναι σωστός τρόπος εφαρμογής του ρουζ; Η Beauty vlogger του faysbook.gr @vasilikos σου δείχνει τον τρόπο στο παρακάτω βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

Τι κάνεις στην πραγματικότητα; Ξεκινάς από το κέντρο του μήλου σου και με φορά προς το αυτί και προς τα πάνω χαϊδεύεις την άκρη των ζυγωματικών σου με σκοπό και να χρωματίσει στην περιοχή αλλά και να της δώσεις μία ανοδική φορά.

Συνήθως το ρουζ είναι το τελευταίο προϊόν που μπαίνει έπειτα από το contouring ή το bronzer, ανάλογα τι προϊόντα επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε.

 

Ρίξε μία ματιά:

 Ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις τα πινέλα σου -βίντεο!

Πώς θα κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή με 2 κινήσεις -ΒΙΝΤΕΟ!

Curtain bangs: Το πιο διάσημο γαλλικό hair trend και πώς να το υιοθετήσεις χωρίς να κουρευτείς