Ομορφιά

Τελικά πώς μπαίνει το ρουζ; Οι 3 πιο hot τρόποι για juicy μαγουλάκια!

Οι μόδες αλλάζουν,τα trends πάνε και έρχονται και εγώ (Τίνα εδώ) είμαι σε πλήρη “σύγχυση” που προσπαθώ να τα αποκωδικοποιήσω μην τυχόν και μου διαφύγει κάτι! χεχε

Kαι εκεί που ξέραμε τα κλασσικά ματ ρουζ σε μορφή πούδρας έκαναν επέλαση τα κρεμώδη, που χρησιμοποιούν φανατικά όλες οι stars και έχουν τέλεια απόδοση ακόμα και σε λιπαρές επιδερμίδες σαν τη δική μου!

Μάλιστα εάν δεν έχεις ακόμα προμηθευτεί υγρό ρουζ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου κραγιόν. Mixed με highlighter το αποτέλεσμα είναι super wow!!!

Και το καλύτερο στο κρατάω για τώρα! Ξέχνα τον παραδοσιακό τρόπο-από την εποχή της μαμάς μας-που σκάγαμε το χαμόγελο (μειδίαμα) για να εφαρμόσουμε καλύτερα το ρουζ με ανοδική πορεία!

Ο τρόπος που βάζουν ρουζ όλα τα it & beauty addicts girls τώρα είναι αποτυπώνοντας τα γράμματα της αγγλικής αλφάβητου, γύρω από τα μάτια! Ναι καλά άκουσες γράμματα!

Εμείς καλούμαστε να απαντήσουμε W blush – O blush ή C blush;Ποιόν τρόπο επιλέγεις;

Δες εδώ το βίντεο πως βάζεις ρουζ φτιάχνοντας γράμματα στο πρόσωπο!

@honasbarz using @sheglam color bloom liquid blushes ad #sheglamviralblush #sheglam ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Έτσι διαλέγεις ανάμεσα στα 3 γράμματα W,O ή C  για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Eάν θες ηλιοκαμένη όψη #sunkissed επιδερμίδα είσαι σίγουρα στο W όπως εγώ!

Το Ο έρχεται πιο κοντά στον κλασσικό τρόπο απλά εφαρμόζεις αυστηρά στο σημείο που έχεις σχεδιάσει τη “βούλα” και δεν απλώνεις προς τα πάνω.

Το C είναι για έντονο αποτέλεσμα αφού φτάνει μέχρι και το φρύδι, αυτό ακριβώς που αγαπάει η Kylie Jenner!

Ιδανικά θα χρειαστείς ρουζ σε μορφή stick για να εφαρμόσεις πανεύκολα!

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Unsplash

Διάβασε ακόμα: Tα σημάδια που σου δείχνουν ότι καταστράφηκε ο “επιδερμικός φραγμός”!