Ομορφιά

Τι αποθηκεύσαμε αυτή την εβδομάδα: Ιδού η beauty έμπνευση που αναζητάς!

Μην χάνεσαι άδικα στο scroll, η έμπνευση που αναζητάς είναι παρακάτω. Εμείς κάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά για εσένα και ορίστε ποια posts ξεχωρίσαμε στο Instagram και στο Pinterest. 

Δες παρακάτω:

Μόλις βρήκες το επόμενο σχέδιο που θα κάνεις τα νύχια σου μιας και διανύουμε μία μεταβατική περίοδο και περιμένουμε πως και πως την άνοιξη που ήδη – όπως μας έχει προετοιμάσει – θα έχει άπειρο χρώμα και πολλές φλούο αποχρώσεις.

 

Είναι η περίοδος που όλες οι νύφες προετοιμάζονται δυναμικά για τον καλοκαιρινό ή ανοιξιάτικο γάμο τους και οι πρόβες νυφικών μακιγιάζ δίνουν και παίρνουν.

Εμείς σου δίνουμε μία τέλεια ιδέα για έμπνευση γιατί αυτό που θέλουμε από το νυφικό μακιγιάζ είναι να είναι πολύ χαλαρό, διαχρονικό και ιδιαιτέρως κομψό.

 

Μιας και μιλάμε για νυφική προετοιμασία, αυτό είναι ένα τέλειο χτένισμα για την δική σου ξεχωριστή ημέρα.

Αν είσαι ήδη παντρεμένη, μπορείς να το στείλεις στην κολλητή σου που ετοιμάζεται για το γάμο της ή να το αποθηκεύσεις γιατί είναι μια φανταστική ιδέα αν είσαι καλεσμένη ή απλά θέλεις ένα Σάββατο να φτιάξεις τα πιο τέλεια μαλλιά.

Ορίστε ένας τέλειος και ανεπιτήδευτα κομψός τρόπος για να πιάσεις τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας ένα κλάμερ.

Και ολοκληρώνουμε με ένα μακιγιάζ που έχει μία δόση χρώματος κάτι που από τον επόμενο μήνα και μετά θα βλέπουμε συνέχεια.

 

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

Τι πρέπει να προσέξεις στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο

Αυτό είναι το μυστικό για να ξυπνάς κάθε μέρα με τέλεια μαλλιά!