Ομορφιά

2+1 viral εφαρμογές στο κινητό για να σκανάρεις τα συστατικά ομορφιάς!

Εσύ γνωρίζεις πως μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν κάποιες εφαρμογές στο κινητό που θα σε βοηθήσουν να σκανάρεις επιτόπου τις ετικέτες των προϊόντων ομορφιάς και να κρίνεις εάν τελικά είναι κατάλληλα για σένα. Πριν αγοράσεις ένα καλλυντικό ή κάποιο skincare product να έχεις ενημερωθεί για τα συστατικά, τα οφέλη και κατά πόσο είναι ασφαλή για την επιδερμίδα σου!

Δεν έχεις παρά να βγάλεις τη φωτογραφία με την ετικέτα, που συνήθως βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας και να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις σε δευτερόλεπτα! Σαν να έχεις δηλαδή έναν δερματολόγο πάντα δίπλα σου!

Mάλιστα υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα applications που έψαξα και σου απαντούν σε δερματικές ανησυχίες που ενδεχομένως έχεις, σου προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας σου σκανάροντας το πρόσωπό σου και άλλα τέτοια πολύτιμα και σημαντικά για τα beauty junkies!

Μάλιστα δεν περιορίζονται οι γνώσεις που προσφέρουν μόνο στην περιποίηση του προσώπου ή στο μακιγιάζ και τα καλλυντικά. Αλλά βρίσκεις πληροφορίες για τα πάντα γύρω από την ομορφιά, τα μαλλιά, τα αρώματα, το ξύρισμα έως και το σολάριουμ!

Και αυτές είναι οι πιο αξιόλογες εφαρμογές που ανακάλυψα και αξίζει να κατεβάσεις ώστε να δεις πως λειτουργούν:

#1.Cosmetic Scanner

#2.On Skin – Al Product Scanner

#3.INCI Beauty

Πραγματικά μου φαίνονται απίστευτα ενδιαφέροντα αυτά τα applications και αξίζει να τους δώσεις προσοχή!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα: Το πιο πρωτότυπο εργαλείο gua sha που έχεις δει!