Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
4 λόγοι που θα σε πείσουν να προσθέσεις καπέλα στα καθημερινά σου outfits
Editor's choice
Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην πονάτε όταν βγάζετε τα φρύδια σας!
Επιδερμίδα
Γιατί τα οξέα φρούτων είναι η καλύτερη θεραπεία για το πρόσωπό σας μετά τις διακοπές -Η Θεανώ Μπέλλα μας αποκαλύπτει τα πάντα!
Home / Sex Talk / Μετράει τις φορές που κάνουμε σεξ και τις βρίσκει λίγες! Υπάρχει ιδανικός αριθμός;

Μετράει τις φορές που κάνουμε σεξ και τις βρίσκει λίγες! Υπάρχει ιδανικός αριθμός;

Κορίτσια μέσα από αυτή τη στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Συγχαρητήρια κορίτσια για όλα τα κείμενα που βάζετε κι αν διαβάζει η Φαίη αυτά τα μηνύματα, να ξέρεις ότι είσαι θεά, σε λατρεύουμε όλες στην Κρήτη. Το λοιπόν, εγώ σου στέλνω το δικό μου μήνυμα γιατί ήθελα να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει σωστός αριθμός για το πόσες φορές ένα ζευγάρι το κάνει; Με το φίλο μου είμαστε 2 χρόνια μαζί, αυτός είναι 26, εγώ 24 και τώρα δουλεύουμε και οι δυο σεζόν στο ίδιο μέρος αλλά σε διαφορετικά ξενοδοχεία. Αυτός είναι στους καφέδες στην παραλία ενός ξενοδοχείου, εγώ είμαι στην καθαριότητα ενός άλλου. Μου έκανε παράπονα γιατί, λέει δεν το κάνουμε τόσο συχνά όσο άλλα ζευγάρια που ξέρει. Μετράει τις φορές που έχει γίνει και μου λέει “τόσες την περασμένη εβδομάδα, τόσες τον περασμένο μήνα, πέσαμε”. Για να καταλάβεις, περίπου 2 φορές την εβδομάδα θα γίνει, αλλά είναι κι η κούρασή μου είναι οι υποχρεώσεις στο σπίτι με την οικογένειά μου, δεν μπορώ να έχω στον νου μου να σημειώνω τις φορές για να μη μου τις κοπανήσει. Υπάρχει λοιπόν ιδανικός αριθμός; Ευχαριστώ, Γιώτα

Γιώτα μου, σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και καλή δύναμη στη δουλειά γιατί η σεζόν στην Κρήτη γνωρίζω ότι ξεκινάει νωρίς και τελειώνει αργά. Περνάω κατευθείαν στην απάντηση: Όχι, δεν υπάρχει “σωστός” αριθμός ούτε “ιδανικός” αριθμός συνευρέσεων με τον σύντροφό μας. Αν ένα ζευγάρι κάνει έρωτα καθημερινά δεν σημαίνει ότι είναι περισσότερο ερωτευμένο από ένα άλλο που τυχαίνει να κάνει 2 φορές την εβδομάδα. Το σημαντικό είναι να υπάρχει η έλξη, η διάθεση και από τους 2, και η απόλαυση από τους 2 κάθε φορά. Η ποιότητα κατά την διάρκεια της επαφής θα έπρεπε να απασχολεί τον σύντροφό σου και όχι η ποσότητα αριθμητικά και μάλιστα συγκριτικά με άλλα ζευγάρια! Φροντίστε λοιπόν, εφόσον είστε δύο νέα εργατικά παιδιά, όταν βρίσκεστε μαζί να επενδύετε ποιοτικό χρόνο ο ένας στον άλλον.
Με εκτίμηση, Δανάη!
×