Σχέσεις-Σεξ

10 σημάδια που αποδεικνύουν πως είναι σίγουρα το άλλο σου μισό

Πολλές γυναίκες όταν βρίσκονται σε μια σχέση που τις κάνει ευτυχισμένες, αγχώνονται και τείνουν να σκέφτονται αν ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους είναι όντως το άλλο τους μισό. Για να σταματήσετε να αγχώνεστε σας έχουμε τα σημάδια που θα σας δείξουν πως ο σύντροφός σας είναι κάτι το ξεχωριστό.

#1. Η πρώτη σας συνάντηση έμοιαζε σαν να ήταν σκηνοθετημένη από μια ανώτερη δύναμη; Τότε είστε στον σωστό δρόμο!

#2. Όταν είστε μαζί και κανείς από τους δύο σας δεν μιλάει δεν νιώθετε καθόλου άβολα. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σημάδι για να καταλάβεις ότι με τον άνθρωπο αυτόν έχεις κάτι το ξεχωριστό.

#3. Νιώθεις σαν να ακούς τις σκέψεις του και εκείνος νιώθει ακριβώς το ίδιο για εσένα.

#4. Όταν πονάει πονάς και εσύ και το αντίστροφο; Αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι πως εσείς οι δύο συνδέεστε βαθιά.

#5. Γνωρίζετε τα αρνητικά γνωρίσματα του συντρόφου σας και τα αποδέχεστε απόλυτα; Τότε δεν έχετε κάτι άλλο να φοβηθείτε!

#6. ‘Εχετε παρόμοιους στόχους και όνειρα και υπάρχουν άπειρα θέματα για τα οποία μπορείτε να συζητάτε επί ώρες κάθε φορά που βρίσκεστε. Αυτή η αίσθηση ότι με τον άνθρωπό σου δεν βαριέσαι ποτέ είναι τόσο σημαντική.

#7. Δεν φοβάσαι να ανοίξεις κάποιο θέμα και νιώθεις άνετα να συζητήσεις μαζί του τα πάντα!

#8. Δεν νιώθεις να απειλείσαι όταν εκείνος θέλει να μείνει μόνος αλλά ούτε και εκείνος νιώθει περίεργα για τις δικές σου στιγμές μοναξιάς.

#9. Η ζήλια που νιώθετε ο ένας για τον άλλον είναι σε πολύ λογικά πλαίσια και δεν στερεί ο ένας την ελευθερία του άλλου ποτέ και για κανένα λόγο.

#10. Δέχεστε και οι δύο ότι είστε διαφορετικοί άνθρωποι με μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν προσπαθείτε να αλλάξετε ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!