Ζώδια

Αποκάλυψη: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει βάσει ζωδίου (Μέρος ΙΙΙ)

ζωδίου

Όταν ένας ζυγός δεν σου στέλνει μήνυμα δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, όταν όμως ένας Λέων σε αγνοεί τότε αυτό είναι ένδειξη πως δεν του αρέσεις. Αυτό σημαίνει πως τα ζώδια παίζουν ρόλο στο πώς συμπεριφερόμαστε και παρακάτω θα δεις πώς θα καταλάβεις αν του αρέσεις βάσει ζωδίου.

#Toξότης
Οι Τοξότες δεν συνηθίζουν να μασάνε τα λόγια τους. Αυτό σημαίνει πως αν νιώσουν από εσένα κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εκείνοι δεν ενδιαφέρονται θα σου το πούνε ξεκάθαρα!

#Αιγόκερως
Για να καταλάβεις αν ένας Αιγόκερως ενδιαφέρεται για σένα μπορείς να κάνεις το εξής τρικ! Ζήτησέ του να δείτε μια ρομαντική ταινία ή να κάνετε κάτι που σου αρέσει (και ξέρεις ότι δεν αρέσει και σε εκείνον). Αν αρνηθεί τότε οι ελπίδες νε του αρέσεις είναι λίγες.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν θα σου πει ότι δεν τον ενδιαφέρεις αλλά θα είναι αρκετά απόμακρος όταν βγαίνετε. Έτσι μπορείς να καταλάβεις ότι δεν του αρέσεις ιδιαίτερα και να απομακρυνθείς με τρόπο.

#Ιχθείς
Ο Ιχθύς είναι ζώδιο που δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του. Αν του αρέσεις θα κάνει διάφορες κινήσεις για να στο δείξει και δεν θα προσπαθήσει να το κρύψει.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει βάσει ζωδίου (Μέρος Ι)

Αποκάλυψη: Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σε θέλει βάσει ζωδίου (Μέρος ΙΙ)

Ζώδια και χιούμορ: Με αυτά τα 4 ζώδια θα έχεις την πιο αστεία σχέση!