Μακιγιάζ
Lip tint: Μπορείτε να το φορέσετε και πάλι και σας έχουμε τα 5 ωραιότερα!
Tips & Trends
Steal the Look: Σήμερα αντιγράφουμε το casual look της Camila Coelho με ελάχιστο budget
Μαλλιά
Tiger Dailily: Είναι το ωραιότερο hair color trend της Άνοιξης!
Tips & Trends
AYTO το τζιν θα θέλεις να το προσθέσεις άμεσα στην ντουλάπα σου (VIDEO)
Home / Ζώδια / Αυτά είναι τα ζώδια που παίρνουν βιαστικές αποφάσεις -Είσαι ανάμεσά τους;

Αυτά είναι τα ζώδια που παίρνουν βιαστικές αποφάσεις -Είσαι ανάμεσά τους;

Yπάρχουν ζώδια που σε πολλές περιπτώσεις συνηθίζουν να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις στη ζωή τους και είναι ιδιαίτερα παρορμητικά. Έτσι καταλήγουν πάντα να μετανιώνουν και να δυσκολεύονται μετά να πάρουν πίσω τις αποφάσεις τους, εδικά αν τις έχουν ανακοινώσει πρώτα στους γύρω τους.

Ποια ζώδια είναι αυτά; Ας τα δούμε αναλυτικά:

Οι Κριοί παίρνουν βιαστικές αποφάσεις καθώς είναι ιδιαίτερα παρορμητικοί και δεν έχουν την υπομονή να σκεφτούν τα πράγματα σε βάθος. Τους ενδιαφέρει μόνο το τώρα και ότι το αύριο.

Οι Ιχθείς νιώθουν καταπίεση όταν πρέπει να πάρουν μια απόφαση και γι’αυτό θα το κάνουν γρήγορα ώστε να μην έχουν έννοιες. Έτσι νομίζουν πως το θέμα λύνεται αμέσως αλλά στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να αναβάλουν τη λύση του.

Οι Αιγόκεροι είναι λιγάκι απαισιόδοξοι και έτσι καταλήγουν να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις μόνο και μόνο επειδή δεν πιστεύουν πως έχουν άλλη επιλογή. Όλα τους φαίνονται στο μυαλό τους μονόδρομος και νιώθουν πως δεν έχουν εναλλακτική. Γι’ αυτό και πέφτουν σε αυτή την παγίδα.

Οι Τοξότες πιστεύουν πως το να πάρουν μια απόφαση είναι η λύση σε κάθε τους πρόβλημα. Έτσι παίρνουν μια βιαστική απόφαση ακόμα και αν αυτή είναι η λάθος χωρίς καλά καλά να την σκεφτούν και να ζυγίσουν ήρεμα και λογικά τα υπέρ και τα κατά.

Οι Δίδυμοι τρέμουν στην ιδέα μην τυχόν και πάρουν την λάθος απόφαση αλλά παρόλα αυτά βιάζονται πολύ να καταλήξουν κάπου σε κάθε δίλημμα που τους απασχολεί. Αυτό τους κάνει να παίρνουν πολλές φορές τις λάθος αποφάσεις κάτι που μετανιώνουν ξανά και ξανά.

Τι λέτε κορίτσια; Ανήκετε στα παραπάνω ζώδια που βιάζονται να πάρουν αποφάσεις;

Διαβάστε ακόμα τα παρακάτω θέματα: Είσαι ερωτευμένη με έναν Λέων; Δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις…

Τι πρέπει να προσέξεις για να κάνεις έναν Τοξότη πολύ ευτυχισμένο

Τα τρικς που πρέπει να ξέρεις για να κερδίσεις έναν Αιγόκερω σε χρόνο dt!

×