Μαλλιά
Το χτένισμα της Laverne Cox είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο μας “Bridgerton” και τέλειο για την Άνοιξη!
Tips & Trends
6 ανοιξιάτικα πανωφόρια που μας κάνουν να ανυπομονούμε να βγούμε εκτός σπιτιού
ζώδια
Τα Ζώδια Σήμερα: “Υδροχόε, ένα σημαντικό δίλημμα σε προβληματίζει”
Tips & Trends
Τα prints που θα θέλεις να προσθέσεις άμεσα στην ντουλάπα σου!
Home / Ζώδια / Παρθένος-Δίδυμοι: Μπορεί να καταλήξει η σχέση τους σε έναν γάμο;

Παρθένος-Δίδυμοι: Μπορεί να καταλήξει η σχέση τους σε έναν γάμο;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό και άλλα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν κοντά.

Τι συμβαίνει όμως με τον συνδυασμό Παρθένου και Διδύμου; Είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός ή αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει;

Τα δύο αυτά ζώδια διαφέρουν πολύ μεταξύ τους! Οι Δίδυμοι αγαπάνε την κοινωνική τους ζωή και τους αρέσει να εξερευνάνε ενώ οι Παρθένοι είναι πιο ντροπαλοί και ευαίσθητοι. Η σεξουαλική σχέση μεταξύ τους δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι κάτι το πολύ δυνατό και ως γνωστόν ένας γάμος χωρίς καλό σεξ δεν μπορεί να είναι ιδανικός. Ωστόσο, αν οι δυο τους καταφέρουν να επικοινωνήσουν και να ακούσουν ο ένας τον άλλον θα καταφέρουν να εξελίξουν σημαντικά τη σχέση τους και θα καταλήξουν να είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνηδειτοποιήσουν ότι ο σεξουαλικός συνδυασμός αυτών των δύο ζωδίων δεν είναι δυνατός, να δουλέψουν πάνω σε αυτό και να το βελτιώσουν.

Διαβάστε ακόμα: Λέων: Ποιο είναι το ζώδιο που ταιριάζετε 100% στο κρεβάτι;

Είσαι υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων; Τότε… κυνήγησε ένα από αυτά τα ζώδια!

Κριός & Υδροχόος: Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;

×