Ζώδια

Πώς αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο την απιστία;

Κάθε ζώδιο και κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά το θέμα της απιστίας. Μπορεί κάποιος να τη συγχωρεί εύκολα και κάποιος άλλος να μην μπορεί να την αποδεχτεί ποτέ. Σήμερα λοιπόν θα μελετήσουμε λίγο παραπάνω τις συμπεριφορές διαφόρων ζωδίων και θα δούμε πώς αντιδρούν σε μια ενδεχόμενη απιστία του συντρόφου τους.

#Κριός
Ο Κριός αντιμετωπίζει αρκετά άσχημα την απιστία. Θεωρεί ότι είναι ξεκάθαρα σφάλμα του συντρόφου του και αμέσως αποξενώνεται ενώ παράλληλα φροντίζει να μάθουν όλοι τι έκανε ο πρώην αγαπημένος του.

#Ταύρος
Ο Ταύρος έχει μια αμυντική στάση όταν μαθαίνει ότι τον απάτησαν. Το πιο πιθανό είναι να σε αφήσει και να φύγει χωρίς να πει ούτε κουβέντα. Με το που συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί δεν θέλει να μάθει τίποτα άλλο και αμέσως προχωράει παρακάτω.

#Δίδυμος
Ο Δίδυμος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και άλλες φορές είναι ήρεμος και άλλες πολύ θυμωμένος. Επίσης ο Δίδυμος νιώθει έντονα το αίσθημα της αντίποινας και θα προσπαθήσει να σου φερθεί με το ίδιο νόμισμα.

#Καρκίνος
Ο Καρκίνος νιώθει πολύ πληγωμένος και δύσκολα θα ανεχτεί την απιστία. Σχεδόν πάντα αποχωρεί από τη σχέση και δεν θέλει να ακούσει ούτε κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα.

#Λέων
Ο Λέων θα φροντίσει να σου κάνει τη ζωή κόλαση αν μάθει ότι τον απάτησες. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο για το συγκεκριμένο ζώδιο που δεν συγχωρεί ποτέ την απιστία.

#Παρθένος
Ο Παρθένος αντιμετωπίζει πολύ άσχημα την απιστία και δεν θα σου δώσει καν την ευκαιρία να απολογηθείς. Από τη στιγμή που δεν σε ένοιαξε εσένα να τον πληγώσεις για εκείνον είσαι πλέον νεκρός σε σημείο που δεν θα δεχτεί να ακούσει ούτε λέξη από εσένα.

Διαβάστε ακόμα: NAI! Aυτά τα 5 ζώδια δεν θα νοιαστούν ιδιαίτερα για τα συναισθήματά σου

Η Λίτσα Πατέρα εξηγεί πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από τον Ανάδρομο Ερμή

Πώς θα επιλέξεις την ημερομηνία του γάμου σου…χρησιμοποιώντας την αστρολογία