Ζώδια

NΑΙ! Αυτά τα 5 ζώδια θα σε πληγώσουν και δεν θα τους νοιάξει ιδιαίτερα

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο ευαίσθητα και άλλα που δεν τους νοιάζει να πατήσουν και επί πτωμάτων ώστε να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν να πετυχαίνουν τον σκοπό τους αδιαφορώντας για τους γύρω τους και τα συναισθήματά τους;

#1. Ζώδιο: Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ίσως το πιο σκληρό ζώδιο και συνήθως θα πετύχει το σκοπό του ακόμα και αν χρειαστεί να σε ποδοπατήσει για να το πετύχει. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ζώδιο που θα σου συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο ώστε αν κάτι πάει στραβά να μπορεί εύκολα να σε κατηγορήσει.

#2. Ζώδιο: Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να βγει εκτός ορίων όταν νιώθει ότι απειλείται, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν νιώσει έτσι θα προσπαθήσει να σε κάνει να πονέσεις και δυστυχώς για εσένα ξέρει πάντα που να «χτυπήσει» για να πονέσεις περισσότερο.

#3. Ζώδιο: Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει ένα σκοτεινό μέρος στο οποίο επιστρέφει κάθε φορά που νιώθει σε μειονεκτική θέση. Μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ να σου δείξει την άσχημη αυτή πλευρά του αλλά αν στη δείξει δεν θα ξέρεις πού να τρέξεις να κρυφτείς.

#4. Ζώδιο: Κριός

Ο Κριός δεν είναι συνήθως τόσο κακός με τις πράξεις του όσο με τα λόγια του. Ο λόγος του είναι πολύ κοφτερός και αν πληγωθεί θα κάνει τα πάντα- ή μάλλον θα πει τα πάντα- για να σε πονέσει και εσένα το ίδιο και ακόμα περισσότερο.

#5. Ζώδιο: Λέων

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο αξιαγάπητα ζώδια αλλά είναι επίσης ένα ζώδιο που μπορεί να βγάλει προς τα έξω έναν πραγματικά σκληρό εαυτό. Αυτό θα συμβεί μόνο αν τον θίξεις και νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι προσπαθείς να τον εκθρονίσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό