Celebrity News

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα τρελαίνεται -Η Όλγα έγκυος από τον Κοσμά

Ψυχοκόρες

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργήσει στην οικία Κοτρώτση η απρόσμενη και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της ψυχοκόρης Όλγας, η οποία την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», η δύστυχη κοπέλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί ξανά το μωρό που κυοφορεί, ενώ συγχρόνως εξομολογείται με παράπονο στις άλλες ψυχοκόρες του σπιτιού, τη Μαρίκα και τη Δεσποινιώ, ότι δεν είναι ανήθικη, αλλά θύμα κάποιων καταστάσεων.

Παράλληλα, η οικονόμος του σπιτιού, η Αρχοντούλα, τη βοηθάει να επιτύχει τον σκοπό της. Φέρνει λοιπόν κρυφά απ’ όλους μία μαμή στο δωμάτιο της Όλγας. Η ειδικός προσπαθεί να πάρει το παιδί, αλλά η παρέμβασή της προκαλεί στην εγκυμονούσα ακατάπαυστη αιμορραγία. Οι υπόλοιπες γυναίκες του προσωπικού, που είναι παρούσες στη διαδικασία, τρομοκρατούνται, ενώ η Όλγα αργοπεθαίνει… Έτσι, πάνω στην απόγνωσή τους, ζητούν από τον Σώτο, που είναι τελειόφοιτος της Ιατρικής, τη βοήθειά του. Ο νεαρός σοκάρεται βλέποντας το θέαμα, ωστόσο αναλαμβάνει να σώσει την ψυχοκόρη. Έχοντας ως βοηθό τη Μαρίκα, καταφέρνει να σταματήσει την αιμορραγία και η Όλγα γλιτώνει τον θάνατο. Ωστόσο, η κοπέλα δεν μπόρεσε να απαλλαχθεί από την εγκυμοσύνη και ζει φρικτές ώρες.

Εν τω μεταξύ, η Νέλλα ανακαλύπτει ότι η ψυχοκόρη της είναι έγκυος και τρελαίνεται. Γνωρίζοντας ότι το κορίτσι δεν βγαίνει από την οικία τους, συμπεραίνει με τρόμο ότι ο μόνος άντρας με τον οποίο συναναστράφηκε τις προηγούμενες εβδομάδες είναι ο Κοσμάς. Μιλώντας με υποτιμητικό τρόπο στην Όλγα, απαιτεί να της αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά δεν καταφέρνει να μάθει την αλήθεια. Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για τη Νέλλα, η οποία τρέμει στην ιδέα ότι το παιδί αυτό είναι απόγονος του άντρα της. Μάλιστα, ο ενοχικός τρόπος με τον οποίο φέρεται η Όλγα, καθώς και το ερωτικό ενδιαφέρον που δείχνει ο Κοσμάς στη Δεσποινιώ, γεγονός που έχει υποπέσει στην αντίληψή της, οδηγούν τη Νέλλα στο συμπέρασμα ότι το μωρό της είναι πράγματι του Κοσμά. Όντας βέβαιη, ειδοποιεί τον αδελφό της Όλγας και του αποκαλύπτει ότι η κοπέλα περιμένει ένα νόθο παιδί.

Παράλληλα, ξεγελάει την ψυχοκόρη της, λέγοντάς της ότι θα την πάει σε ένα ίδρυμα, όπου πρόκειται να την προσέχουν ώσπου να γεννήσει, και την πείθει να την ακολουθήσει. Όμως, μερικά λεπτά αργότερα, οι δύο γυναίκες συναντούν τον αδελφό της Όλγας, ο οποίος θολωμένος από ντροπή τής αποκαλύπτει ότι γνωρίζει όλη την αλήθεια. Αποφασισμένος να ξεπληρώσει με αίμα την τιμή του, βγάζει ένα μαχαίρι και τραυματίζει θανάσιμα την Όλγα. Η Νέλλα παρακολουθεί δήθεν σοκαρισμένη τις τελευταίες στιγμές της ψυχοκόρης της και αισθάνεται ικανοποιημένη που την οδήγησε στον θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις αγαπημένες σας σειρές στο MyTv που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης: 

Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Καζάκος: «Γ..ώ το κέρατό μου, έχω εξαιρετικά μεγάλα παράπονα»

Χριστίνα Κοντοβά: Στην Ουγκάντα με την κόρη της, Ada -Μας δείχνει το παλιό τους σπίτι

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους» -Η απάντηση για την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας»