Μακιγιάζ
Το eye make up look που είδαμε στην πασαρέλα της Simone Rocha είναι αφιερωμένο στον ρομαντισμό
Star Style
Street Fashion: Τι φοράνε οι πιο γνωστές Ελληνίδες στην καθημερινή τους ζωή;
Μαλλιά
Το νέο κούρεμα της Cate Blanchett είναι η επιτομή της κομψότητας
Star Style
Τι φόρεσε η Φαίη μας στην κοπή της πίτας του ANT1; Δες το look που υιοθέτησε…
Home / Fitness / Άσκηση / Θες να χάσεις την κοιλιά; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Θες να χάσεις την κοιλιά; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Αχ αυτή η κοιλιά πόσο μα πόσο μας ταλαιπωρεί όλες… Ναι, μπορεί να χάνουμε από παντού, να κάνουμε σκληρή γυμναστική συχνά, όμως εκεί αυτή, στο ύψος της, δεν λέει να μαζέψει και να εξαφανιστεί με τίποτα. Και αυτό φυσικά μας στενοχωρεί και μας απογοητεύει.

Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε μια σειρά από πανεύκολους τρόπους και πολύ οικονομικούς για να απαλλαγείτε από αυτή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δείτε λοιπόν παρακάτω τι ακριβώς πρέπει να κάνετε και μην χάνετε καθόλου χρόνο. Αρχίστε από σήμερα κιόλας να εφαρμόζετε τα παρακάτω στην πράξη.

Χρησιμοποίησε χρόνο Κοίτα το ρολόι και περπάτα για 2 λεπτά. Έπειτα τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς για 1 λεπτό. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα. 

Χρησιμοποίησε μουσική Φτιάξε μια playlist που σε ενθουσιάζει και κάνε εναλλαγές με γρήγορα και πιο σιγανά κομμάτια. Στα σιγανά περπάτα και στα γρήγορα τρέχε ακολουθώντας τον ρυθμό του εκάστοτε τραγουδιού. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα. 

Χρησιμοποίησε οπτικούς στόχους Τρέξε ή κάνε ποδήλατο σε μέτρια ένταση και έπειτα κοίτα μπροστά σου και κάνε ένα γρήγορο τρέξιμο μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο που θα βάλεις στόχο. Έπειτα επέστεψε χαλαρά στο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. Μόλις η αναπνοή σου επιστρέψει στα φυσιολογικά της βάλε έναν άλλο στόχο. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα. 

Τι λέτε κορίτσια; Σας βοηθήσαμε; Θα αρχίσετε να ακολουθείτε τους παραπάνω τρόπους καθημερινά; Εμείς πάντως το κάνουμε και ήδη έχουμε δει μεγάλη διαφορά. Ναι, μας  βοήθησαν να επανέλθουμε στο φυσιολογικό μας βάρος ύστερα από το Καλοκαίρι που είδαμε τη ζυγαριά μας να ανεβαίνει.

Δες ακόμα μερικά τέλεια και σχετικά  θέματα με την άσκηση και τη διατροφή και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις πιστά: 

Kate Hudson: Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που ακολουθεί καθημερινά!

Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

×